Persil susține valorile culturale de pretutindeni, la FITS 2017

Peste doar câteva zile, Sibiul devine gazda unuia dintre cele mai importante festivaluri de artele spectacolului din Europa, Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu 2017, pe care Persil îl susține în calitate de partener.
Participarea Persil în cadrul FITS vine ca urmare a strategiei brandului de a se implica în susținerea culturii românești, ca parte importantă a vieții consumatorilor moderni, aflați mereu în căutarea celor mai eficiente soluții pentru confortul lor și al familiei.

Astfel, începând cu 9 iunie, Persil se va alătura iubitorilor de teatru și spectacol, în cadrul celei de-a XXIV-a ediții a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu, care va reuni anul acesta peste 3200 de artiști și invitați, 503 spectacole și evenimentea, prin participarea a 70 de țări.


Publicul va participa la 10 zile de spectacole și va fi martor al unora dintre cele mai creative și emoționante momente, desfășurate sub genericul ”Iubire”, tema ediției din acest an a festivalului.

”Persil, lider de piață în categoria detergenților lichizi, este mereu în căutare de soluții inovatoare pentru consumatorii săi, astfel încât să le dea ocazia să se bucure mai mult de viață, de familie si prieteni. Ne bucurăm să susținem Festivalul Internațional de Teatru de la Sibiu cultura fiind o parte foarte importantă din viața consumatorilor noștri, un domeniu de excelență al României”, spune Laura Ioniță, Brand Manager Persil.


Persil Gel, cel mai bun detergent lichid în îndepărtarea petelor, lansează în vara aceasta o nouă formulă inovatoare, cu un parfum mai intens, Persil 360° Complete Clean. Gama Persil 360° Complete Clean oferă rezultate rapide în patru direcții: putere mare de îndepărtare a petelor, prospețime de lungă durată, protejarea culorilor, fiind și delicat cu texturile.  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod