Prințul Charles o va conduce pe Meghan Markle la altar

Palatul Kensington a anunțat oficial că Meghan Markle va fi condusă la altar nu de mama sa, Doria Ragland, așa cum se zvonea, ci de Prințul Charles, viitorul său socru.
Printr-o declarație postată în această dimineață pe pagina oficială de Twitter, reprezentanții Casei Regale au anunțat că Meghan l-a rugat personal pe Prințul Charles să o conducă la altar în ziua nunții.

"Domnișoara Meghan Markle l-a rugat pe Alteța sa Regală Prințul Charles de Wales să o acompanieze în drumul său către altarul Catedralei St. George în ziua nunții", se arată în declarația Palatului Kensington. "Prințul de Wales este încântat că poate să o primească astfel pe domnișoara Markle în sânul Familiei Regale", anunță reprezentanții Casei Regale în postarea de pe Twitter.


Pregătirile pentru nunta regală nu au fost lipsite de momente tensionate și situații stânjenitoare. Palatul a anunțat inițial că tatăl lui Meghan, Thomas Markle, o va conduce la altar.

Dar Thomas Markle a declarat luni pentru site-ul TMZ că nu va mai participa la nuntă, din cauza scandalului pe care l-a produs. Acesta a recunoscut că a primit bani de la un paparazzi pentru a se lăsa fotografiat într-un cadru regizat.
Thomas Markle a suferit la scurt timp un atac de cord și a fost supus unei intervenții chirurgicale. S-a speculat apoi că Meghan va fi codusă la altar de mama sa, Doria Ragland. 



"Din păcate, tatăl meu nu va participa la nuntă", a anunțat Meghan printr-o declarație postată pe paginile de social media ale Palatului Kensington. "Am ținut întotdeauna la tatăl meu și sper să i se ofere spațiul necesar de care are nevoie pentru a se concentra asupra stării sale de sănătate.
Doresc să le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje de susținere. Eu și Harry suntem încântați să împărtășim cu voi ziua noastră specială, care va avea loc sâmbătă
", a adăugat Meghan Markle.

Gestul Prințului Charles este interpretat ca fiind unul simbolic, inlocuirea lui Thomas Markle fiind o modalitate prin care demonstrează solidaritatea și susținerea Familiei Regale pentru Meghan, în ciuda situațiilor tensionate din familia sa.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod