Tania Budi, la un pas de moarte pe autostradă

Vedeta a scăpat ca prin urechile acului dintr-o posibilă tragedie. Ea se afla pe Autostrada Soarelui când din faţă i-a apărut o maşină care circula cu viteză mare. Totul s-a întâmplat într-o fracţiune de secundă, iar Tania a reuşit cu un reflex salvator să evite pericolul.
Tania Budi (47 de ani) conducea spre Constanţa, pe A2, iar la un moment dat o maşină care rula cu o viteză ameţitoare i-a apărut din faţă, deşi în mod normal nu avea ce să caute pe contrasens. Contrariată, vedeta a povestit incidentul pe Facebook.   

"A2, noapte, aveam 130km/h. Depăşeam un tir. Brusc, două faruri îmi apar în faţă. Am tras dreapta înspre tir, iar maşina care mergea pe contrasens a trecut razant pe lângă mine. Mi-a agăţat doar oglinda, dar am avut loc amândoi pe o singură bandă.
Avea viteză mare. Totul s-a întâmplat într-o secundă. Aproape. Sper să nu fi lovit în drumul lui dement, pe nimeni. Sper să fie prins deja"
, a scris Tania.

Vedeta consideră că a avut un noroc uriaş şi simte că s-a născut din nou. "Eu azi m-am născut a doua oară. Sunt bine. Veneam la ziua mamei. I-am facut un cadou: pe mine. La mulţi ani, mamă! Şi mulţumesc pentru îngerii păzitori", a adăugat ea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod