Zina Dumitrescu, activă și la azil

Celebra creatoare de modă, în vârstă de 77 de ani, are mai multe proiecte pe care vrea să le pună în practică.
Aflată la centrul de îngrijire Snagov, din Ghermăneşti, "Mama Zina" este la curent cu tot ceea ce se întâmplă în România. Ea a mărturisit, într-un interviu pentru www.ziarulring.ro, că vrea să lanseze o nouă colecţie de haine şi să scrie o carte autobiografică: "Voi face o colecţie, sper de Paşte, voi merge să cumpăr materialele şi voi da colecţia în lucru la Casa de Modă Venus. Pentru prezentare, voi alege manechine tinere. Apoi vreau să scriu o carte despre viaţa mea, despre oamenii pe care i-am cunoscut şi pe care i-am lansat".

Totodată, ea a mărturisit că îşi doreşte foarte mult să aibă o nepoţică: "Îmi doresc o nepoţică pe care să o cheme Miruna Alexandra şi care să-mi moştenească talentul de designer".

Zina Dumitrescu a vorbit și despre modul în care își petrece zilele în centrul de îngrijire în care este internată.
"Mă trezesc la 7:30, pe la 9:00 e masa, îmi beau cafeluţa, ies pe afară, mă plimb, fac gimnastică în fiecare zi, pentru că avem tot felul de aparate şi o profesoară care ne îndrumă. Încerc să-mi păstrez tonusul. Nu dorm niciodată la prânz, citesc sau mă uit la ştiri şi divertisment. Seara stau la TV sau mă plimb. Când îmi vine inspiraţia, las totul şi mă duc la hârtia de desen", a explicat ea.

Fosta creatoare de modă a declarat că este vizitată foarte des de cei pe care i-a lansat, inclusiv de Cătălin Botezatu, care îi aduce banane, fructele ei preferate.


Foto: Mediafax
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod