Sylvester Stalone soţia

Sylvester Stallone, un bărbat norocos. Cum arată soţia şi fiica lui - FOTO

Sylvester Stallone so?ie
Stallone ţine ca la ochii din cap la frumuseţile lui


Stallone a povestit că fiicele sale nu au ţinut cont de avertismentul său şi că din acest motiv s-a implicat într-o "luptă" cu actualul iubit al Sophiei, atunci când l-a întâlnit pentru prima dată. "L-am întâlnit în cele din urmă pe primul iubit al Sophiei. Are 18 ani", a dezvăluit actorul într-un interviu acordat pentru ediţia britanică a revistei OK!. "Ne-am strâns mâinile, iar eu i-am spus: «Nu e bine, va trebui să înveţi să strângi mai tare de atât, amice».

Apoi ne-am implicat într-o luptă de strângere a mâinilor", a mai spus el.

Din cauza statutului de vedetă al tatălui lor, cele trei fiice ale starului francizei "Rocky" sunt stânjenite atunci când sunt văzute în public alături de el şi insistă ca actorul să nu le ducă la şcoală cu automobilul său.

Întrebat de jurnaliştii britanici dacă este "un tată stânjenitor pentru fiicele sale", Sylvester Stallone a spus: "Da, foarte! Dacă mă aflu pe o rază de o milă în jurul lor, ele încep să mă întrebe imediat: «Tată, te rugăm, poţi să te deghizezi?».
Dacă vreau să le duc cu maşina la şcoală, ele îmi răspund imediat: «Nu, vom merge cu autobuzul»"
.

"Toţi cei de la şcoala lor sunt fericiţi să mă vadă, cu excepţia lor. Însă aşa se întâmplă când ai părinţi celebri. Data viitoare când voi merge la şcoala lor mă voi deghiza în Michael Douglas", a adăugat, în glumă, starul hollywoodian.

Starul hollywoodian a devenit celebru la sfârşitul anilor '70 cu rolul pugilistului Rocky Balboa în filmele din franciza "Rocky" şi şi-a construit apoi o carieră de succes jucând roluri principale în filme de acţiune, precum John Rambo, un veteran al războiului din Vietnam, în franciza "Rambo", şi rolul unui mercenar îndrăzneţ, în filmele din franciza "Eroi de sacrificiu/ The Expendables", notează Mediafax.

În anii '80, "Sly", aşa cum este numit în presă, a fost unul dintre cei mai bine plătiţi actori de la Hollywood.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod