Tigrișorul de casă: Thor, pisica bengaleză care face senzație pe Instagram

Este una dintre cele mai frumoase și mai scumpe pisici din lume, iar asta se vede în atitudinea pe care o afișează în imaginile de pe Instagram.
Thor este un animal dat naibii de frumos! Cu blănița tărcată, identică cu cea a verișorilor săi, tigrii bengalezi, acest exemplar în vârstă de patru ani este tot timpul în centrul atenției și face "ravagii" pe Instagram, unde a strâns peste 180.000 de admiratori.

Rani l-a descoperit pe Thor în 2013, într-un adăpost pentru pisici. A fost dragoste la prima vedere. "Îmi place să fiu slujitorul lui... când deschide puțin gura, sunt gata să-l servesc!", a povestit el pentru The Purrington Post.

Pisica bengaleză, rezultatul unei încrucișări între pisica domestică și leopardul asiatic, trăiește în Kortenberg, Belgia, cu proprietarul său, Rani Cucicov, care se consideră mai degrabă un "supus" al felinei decât un stăpân.

Culorile și dungile, dar și ochii lui Thor îl fac să pară un tigru în miniatură.
Din fericire, este foarte pașnic și îi place să facă orice îi place unei feline de talia sa: să stea la pândă, să mănânce, să doarmă și să se joace în voie. Motanul e foarte "vorbăreț" și dacă nimeni nu-i răspunde când miaună se cam plictisește. Iată câteva dintre fotografiile cu care "a supus" o mulțime de admiratori pe Instagram.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Septembrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod