Transformarea uimitoare a unui tip ambiţios: În 12 săptămâni a devenit alt om

Un tânăr şi-a fixat un obiectiv ambiţios, iar cu o dietă strictă şi sesiuni scurte de efort cardio a reuşit să-şi transforme corpul, într-un interval de trei luni.

Lupta cu kilogramele în plus e un chin pe care nu puţini o pierd. Poveştile celor care au reuşit pot fi de bun augur pentru cei care au nevoie de inspiraţie în încercarea de a slăbi.

Hunter Hobbs, din Norman, Oklahoma (Statele Unite), e un exemplu de putere şi ambiţie. Timp de 12 săptămâni, el s-a fotografiat în fiecare zi şi a creat un filmuleţ de 55 de secunde care surprinde perfect modul în care el s-a transformat în acest interval dintr-un tip supraponderal într-unul cu un corp perfect sculptat.

Exerciţiile intense şi dieta strictă au dat rezultate. Neavând o abordare ştiinţifică, Hunter a mers pe o metodă personală, alternând greutăţile cu sesiuni scurte de efort cardio a căror intensitate a crescut-o treptat pentru a combate efectele programului său de la slujbă, unde lucrează zilnic la birou de la ora 9.00 până la 17.00, relatează Daily Mail.

Dieta a fost cel mai greu şi cel mai important element, spune Hunter. El s-a obişnuit repede să consume doar pui, cartofi dulci, terci de ovăz, salate, alune de pădure şi shake-uri de proteine.

"Îmi gătesc toate mesele, iau masa la serviciu în fiecare zi şi rareori mănânc în oraş", a spus el pentru Daily Mail. "Iniţial notam tot ce mâncam, ca să am o idee mai bună despre câte calorii, proteine, carbohidraţi şi grăsimi consumam, apoi m-am obişnuit mâncând aceleaşi lucruri şi ştiam pe de rost ce şi cât înghit", a explicat el.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod