Tu ce faci când te plictisești la muncă?

Chiar dacă ai cel mai bun job din lume, tot vor exista momente în care intervine plictiseala. Tu ce faci când te plictisești la muncă? Povestea acestui angajat te va amuza copios.
Oricine are momente de plictiseală în timpul programului de muncă. Nu poți să fii productiv de dimineața până seara, iar aceste momente de somnolență și plictiseală apar de regulă după masa de prânz. Cei mai mulți aleg să își petreacă timpul pe telefoane făcând scroll pe rețelele de socializare, însă poate ai constatat deja că acest lucru te poate plictisi și mai tare. 

Aceste momente moarte pe care le petreci tot în fața unui ecran pot să îți taie absolut orice elan și energie.
Nu și dacă găsești ceva care să-ți suscite curiozitatea și alegi să fii creativ. Așa procedează un angajat a cărui poveste a făcut înconjurul lumii. 

El a decis ca în cele 15 minute în care simte că este extrem de plictisit la muncă să facă ceva amuzant și creativ: se teleportează unde vrea și face cele mai hilare fotografii. El folosește Photoshop și pleacă unde vrea el. Așa a ajuns să stârnească hohote de râs cu fotografiile sale în care apare în ipostaze hilare alături de mari oameni politici sau actori.

Dacă te plictisești, admiră-i operele pentru că îți vor pune un zâmbet pe buze.
După aceea te poți întoarce la munca ta, cu mai multă energie!

Foto: boredpanda.com

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod