Un oraș mai frumos: Coșurile de gunoi, transformate în vase cu flori

Un designer floral din New York a găsit o întrebuințare artistică pentru coșurile de gunoi inestetice din orașul său: le transformă în vase cu flori.
Imense buchete de flori au apărut ca prin mister pe mai multe străzi din Manhattan în ultimele luni. Coșurile de gunoi, statuile, trotuarele și micile ronduri au devenit ținta acestei nevăzute "guerrille urbane". În fapt, este opera unui artist din New York, care se distrează transformând lucrurile simple și inestetice în mici opere de artă, relatează mymodernmet.com.

"Să le oferi flori newyorkezilor este o idee simplă la care mă gândeam de câțiva ani. Sper că le plac și că îi fac să zâmbească, așa cum se întâmplă când vezi un act de bunătate.
Acesta a fost scopul meu, viziunea mea, să creez un răspuns emoțional prin aceste flori"
, a explicat designerul Lewis Miller.

Proiectul intitulat "Flower Flashes" include mai multe instalații artistice, iar mărimea buchetelor diferă de la caz la caz. Cel mai mare a fost creat din sute de trandafiri, dalii, orhidee și lalele, iar dacă ar fi fost realizat la comandă, un client ar fi avut de plătit 10.000 de dolari.

"Am încercat să refolosim, pe cât posibil, florile de la alte evenimente.
Făcând asta, le dăm o a doua viață"
, a spus Miller, care a anunțat că va continua să creeze instalații florale pe străzile din New York.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod