Universul e albastru: Cum arată câmpul cu 4,5 milioane de flori Nemophila

Toţi ştim că Japonia are unele dintre cele mai frumoase locuri din lume, dar aţi auzit până acum de „Universul albastru“?
Hitachi Seaside Park se află în prefectura japoneză Ibaraki şi este unul dintre cele mai frumoase locuri din această ţară. Primăvara, aici este un loc de pelerinaj - mii de turişti vin să vadă cele 4,5 milioane de Nemophila menziesii, denumite şi Baby Blue Eyes.

Nemophila sunt flori în formă de cupă, în culori variate, dar pe câmpul din Japonia pot fi văzute numai cele cu al şi albastru.

Turiştii călătoresc cu trenul expres cale de o oră şi jumătate din Tokio până la Katsuta, apoi merg încă 20 de minute cu autobuzul până la intrarea în rezervaţie, relatează Bored Panda.


Cea mai bună perioadă pentru a ajunge aici este de la sfârşitul lunii aprilie până în prima săptămână a lunii mai, când florile sunt la maturitate iar priveliştea este absolut fabuloasă, dar vremea e capricioasă în acest interval. Cine are noroc de vreme bună rămâne însă cu amintiri pentru toată viaţa din acest univers albastru.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod