usturoi

Cel mai ușor mod de a curăța usturoiul: Nimeni nu s-a gândit că e atât de simplu - VIDEO

Metoda incredibil de simplă pe care o femeie o folosește pentru a curăța ustuoriul face senzație pe Twitter. Oamenii sunt uimiți cât timp pierdeau înainte cu această operațiune.

Usturoiul este un superstar în bucătărie și fără el multe specialități gastronomice pur și simplu nu ar mai avea gust. Dar are și el neajunsurile lui: pe lângă mirosul puternic, curățarea mănâncă mult timp și e destul de plictisitor, mai ales când ai nevoie de mult usturoi.

În ultimul timp au apărut pe rețelele de socializare mai multe metode prin care usturoiul poate fi curățat rapid, cea mai populară dintre acestea fiind agitarea cățeilor într-un recipient. Dar nici aceasta nu este cea mai eficientă, necesitând o perioadă de antrenament pentru a obține rezultate optime.

Și totuși, cineva a găsit soluția perfectă și ne-o prezintă pe Twitter: folosind doar un cuțit, Valentina Pestilene a provocat uimire cu tehnica ei simplă.

Ea înfige ușor vârful lamei în fiecare cățel de usturoi și cu o simplă răsucire îl extrage curat. "Făcând multă mâncare coreeană, asta este cea mai bună metodă pentru a curăța ustuoriul!", a scris ea sub înregistrarea video postată.

Imaginile i-au înnebunit pe utilizatorii rețelei de socializare. De la celebrități până la chefi experimentați, toți au fost subjugați realmente de modul de lucru simplu al Valentinei. Pentru că pur și simplu nimănui nu i-a dat prin cap o asemenea idee care rezolvă una dintre cele mai mari probleme ale gastronomiei, notează Bored Panda.

 

Foto: Depositphotos

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod