HUAWEI Mate 20 lite, dotat cu patru camere foto cu inteligență artificială, este disponibil oficial în România

Huawei, lider în tehnologie și inovație la nivel global, anunță disponibilitatea pe plan local a modelului HUAWEI Mate 20 lite, dotat cu patru camere foto cu inteligență artificială, capabile să redea fotografii excepționale, dar și cu cea mai nouă interfață EMUI 8.2. Destinat în special tinerilor antreprenori și celor aflați la începutul carierei, HUAWEI Mate 20 oferă o gamă largă de caracteristici remarcabile, menite să satisfacă nevoile utilizatorilor atât în zona profesională, cât și în cea personală.

Experiență vizuală de ultimă generație


Tinerii care se pregătesc să devină noua elită a mediului de afaceri tind să fie mai exigenți atunci când își aleg un smartphone. Nu numai că își doresc ca acesta să corespundă nevoilor lor, ci vor ca dispozitivul să le ofere mai multă valoare și să le reflecte stilul de viață. Iar HUAWEI Mate 20 lite răspunde acestor cerințe. Ecranul cu diagonala de 6,3 inchi și designul suplu fac din HUAWEI Mate 20 lite dispozitivul perfect pentru cei care caută experiențe deosebite de vizionare a videoclipurilor sau în timpul sesiunilor de joc.

Patru camere dotate cu inteligență artificială


HUAWEI Mate 20 Lite vine cu patru camere foto dotate cu inteligență artificială, două camere principale și două frontale.

Pentru a îmbunătăți semnificativ experiența utilizatorilor în materie de fotografii realizate cu smartphone-ul, cele două camere frontale au fost prevăzute cu senzori de 24 megapixeli, respectiv 2 megapixeli, care pot reda un efect de tip „portret” (bokeh), comparabil cu cel realizat de fotografii profesioniști. HUAWEI Mate 20 lite utilizează inteligența artificială pentru a permite camerelor sale frontale să recunoască peste 200 de scenarii în opt categorii: „Blue Sky”, „Beach”, Plant”, „Night”, „Stage”, „Flower”, „Indoors” și „Snow”, toate optimizate printr-un set unic de configurări.



Camerele principale ale HUAWEI Mate 20 lite au 20 de megapixeli, respectiv 2 megapixeli și pot recunoaște peste 500 de scenarii din 22 de categorii, printre care „Portrait, „Blue Sky”, „Snow”, „Ancient Building”, „Fireworks”, „Plant”, „Cat”, „Dog”, „Text”, „Food”, „Car” și „Night”,  acest lucru fiind posibil datorită sistemului dotat cu inteligență artificială, care a studiat în prealabil peste 100 de milioane de imagini. Mai exact, smartphone-ul identifică automat scena pe care urmează să o imortalizeze și își ajustează automat opțiunile de fotografiere pentru a reda o imagine excelentă, astfel încât utilizatorii să se concentreze mai puțin pe configurarea camerei și mai mult pe găsirea unor momente deosebite.

De asemenea, HUAWEI Mate 20 are integrat cel mai nou sistem 3D Qmoji, precum și cinci tipuri de efecte de iluminat profesionale, printre care „soft lighting” (Rembrandt light), „butterfly lighting” și „stage lighting”.

Performanță de vârf redată cu ajutorul experiențelor inteligente

HUAWEI Mate 20 lite dispune de tehnologia oferită de chipsetul Kirin 710 și de cea mai nouă interfață EMUI 8.2, care aduc utilizatorilor o experiență extraordinară prin integrarea perfectă a software-ului și a hardware-ului. EMUI 8.2 devine astfel nu numai un instrument de comunicare, ci și un asistent personal digital care cunoaște și înțelege preferințele utilizatorilor.

HUAWEI Mate 20 lite a moștenit caracteristicile intrinseci ale seriei Mate. Designul său simetric, dar elegant, performanțele remarcabile și inteligența artificială sunt menite să aducă un plus de valoare viitorilor profesioniști.

Produsul este disponibil în oferta partenerilor autorizați HUAWEI, în trei variante de culoare: Negru, Auriu Platinat și Albastru Safir.

Huawei Consumer BG, lider global în tehnologie și inovație și al doilea cel mai mare producător de smartphone-uri din lume, oferă o gamă largă de produse, de la smartphone-uri, PC-uri, tablete, gadgeturi portabile, produse de rețelistică și dispozitive destinate întregii familii, până la servicii de stocare tip cloud.

Huawei Consumer BG se dedică în totalitate livrării către consumatori a celor mai avansate tehnologii.  
La Huawei, inovația se concentrează în jurul nevoilor clienților. Având 180.000 de angajați și gestionând operațiuni în peste 170 de țări, compania globală investește constant în cercetare și dezvoltare, concentrându-se pe inovațiile care fac viitorul tehnologiei accesibil pentru consumatorii de pretutindeni.

Pentru mai multe detalii, vă rugăm vizitați: https://consumer.huawei.com/ro/
Pentru a fi la curent cu activitatea Huawei Consumer BG, urmăriți-ne pe:
Facebook: facebook.com/HuaweimobileRO
Instagram:instagram.com/huaweimobileRO  
YouTube: youtube.com/c/HuaweiMobileRO

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod