10 actori care au murit în timpul filmărilor

Moartea neașteptată a unui actor talentat aduce întotdeauna un val de șoc și de tristețe. Numeroase staruri și-au pierdut viața în condiții tragice de-a lungul timpului, multe dintre ele fiind la începutul carierei sau în plină ascensiune.
Descoperă câțiva dintre cei mai regretați actori a căror moarte ne-a întristat profund, prezentați de brightside.me:

Heath Ledger

Talentatul actor Heath Ledger, cunoscut pentru interpretarea impecabilă din "The Dark Knight", a decedat în apartamentul său din New York în ianuarie 2008, din cauza unei supradoze de medicamente. Heath lucra pentru filmul "The Imaginarium of Doctor Parnassus" atunci când și-a pierdut viața, producția fiind temporar suspendată. Moartea tragică a actorului, la vârsta de numai 28 de ani, i-a întristat pe fanii săi din intreaga lume.



Anton Yelchin

Vedeta din Star Trek a avut parte de o moarte oribilă. Anton se pregătea să plece spre platoul de filmare pentru repeții atunci când a fost strivit de automobilul său, Jeep Grand Cherokee.
Potrivit rezultatelor investigației, mașina nu a fost parcată corect și a pornit la vale, în timp ce actorul se afla în spatele ei. Anton Yelchin a fost surpins între mașină și un zid din cărămidă.




Paul Walker

Starul seriei "Fast and Furious" a decedat într-un tragic accident de mașină. Acesta se afla într-un Porsche condus de un prieten atunci când mașina a intrat cu viteză într-un stâlp și doi copaci, iar apoi a luat foc. Ambii bărbați au murit pe loc. Paul Walker lucra pentru trei filme atunci când și-a pierdut viața, pe 30 noiembrie 2013 - Hours (2013), Brick Mansions (2014) și Furious 7 (2015).



Brandon Lee

Fiul lui Bruce Lee, actorul Brandon Lee a murit în condiții suspecte, la vârsta de 28 de ani. Acesta filma o scenă pentru producția "The Crow", în care ar fi trebuit să se folosească un pistol cu gloanțe oarbe.
Dar arma conținea urme de praf de pușcă, care au produs declanșarea unui glonț. Brandon fost împușcat în abdomen și a murit la spital din cauza hemoragiei.




Bruce Lee

Faimosul Bruce Lee, tatăl lui Brandon Lee, a murit din cauza unei inflamații la nivelul creierului. Actorul tocmai încheiase filmările pentru producția "Enter the Dragon".



Marilyn Monroe

Marilyn Monroe a murit în locuința sa din Los Angeles pe data de 5 august 1962, din cauza unei supradoze de medicamente. Faimoasa actriță lucra pentru "Something’s Got to Give", care a fost lansat abia în anul 2001.



Oliver Reedd

Actorul Oliver Reed a murit în timpul unei pauze, pe platoul de filmare al producției "Gladiator". Cauza morții a fost atacul de cord.



Philip Seymour Hoffman

Philip Seymour Hoffman avea 46 de ani când a murit din cauza unei supradoze, în februarie 2014. Actorul nu mai consumase droguri timp de 23 de ani, după ce în tinerețe fusese dependent.
Philip lucra pentru filmul "The Hunger Games: Mockingjay" atunci când și-a pierdut viața.



John Ritter

John Ritter este cunoscut pentru rolurile sale din filme precum "Problem Child", "Bride of Chucky" sau "Bad Santa". Actorul a încetat din viață din cauza unei afecțiuni cardiace, la vârsta de 54 de ani, în timpul repetițiilor pentru filmul "8 Simple Rules".



Brittany Murphy

Inițial un copil vedetă, cunoscută pentru rolurile din filme pentru adolescenți, Brittany Murphy devenise o actriță celebră, cu un viitor promițător. Dar viața sa s-a încheiat brusc la vârsta de 32 de ani, din cauza unei pneumonii. Brittany tocmai încheiase filmările pentru "Something Wicked", care a fost lansat la șase ani după moartea sa.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
18 Noiembrie 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • AMV pe 2 Dec 2017, 15:57
    Hai ca sunteti buni rau

    Moartea lui Anton Yelchin, (cat si a celorlati) strivit de propria masina, urma sa fie pusa in scena vreunui film Star Trek sau cum? "...care au murit in timpul filmarilor"

    0
    0

  • Iulix pe 23 Nov 2017, 00:57
    Panaramelor !

    Cand spui ca un actor " a murit în timpul filmărilor " te referi strict la cazul in care decesul a survenit pe platoul de filmare nu idiotenile voastre !

    8
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod