10 vedete care au ceva de ascuns: Nimeni nu-i perfect!

Oamenii obișnuiți își fac griji pentru defectele lor fizice, mai accentuate sau aproape de neobservat. Poate că tenul păstrează semnele acneei, poate că o cicatrice din copilărie stăruie într-un loc vizibil, poate unele trăsături dobândite din naștere dau naștere unor complexe - nasul, urechile, forma feței sau ochii nu-s așa cum și-ar dori. Pentru persoanele obișnuite, aceste detalii fizice sunt importante și le pot influența personalitatea, dar și succesul în carieră.

Contrar așteptărilor, deși arată întotdeuna splendid și oamenii obișnuiți ar da orice pentru a arăta la fel de bine, nu toate vedetele sunt întruchiparea perfecțiunii.

Bright Side demonstrează că vedetele sunt, în fond, tot oameni - au și ele unele trăsături pe care, pe cât posibil, preferă să nu le expună.
În mod sigur, nu multă lume știa care sunt detaliile fizice pe care starurile preferă să le ascundă.
1 din 11

Keira Knightley

Zâmbetul ei este atât de încântător, încât nimeni nu bagă de seamă că ea nu are o dantură perfectă. Spre deosebire de multe actrițe de la Hollywood, Keira nu are dinții perfect aliniați, dar asta nu-i știrbește deloc frumusețea. Dimpotrivă, ea se numără printre cele mai atrăgătoare femei din lume.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod