11 copii de vedete care se descurcă bine în viață: Părinții lor au cu ce se mândri!

Părinții sunt cel mai apropiat model pentru copiii lor, iar aceștia tind în mod natural să le urmeze exemplul, lucru demonstrat statistic. Conform unui studiu citat de Bright Side, fiica unui asistente medicale are, în medie, de 3,75 ori mai multe șanse să îmbrățișeze această profesie. Iar acest lucru nu li se întâmplă doar oamenilor obișnuiți. Copiii vedetelor urmăresc de mici activitatea părinților, se obișnuiesc cu ce fac ei și le preiau exemplele și sfaturile. Când devin adolescenți, mulți știu deja ce vor să facă în viață și caută să se descurce pe cont propriu, supravegheați, îndeaproape sau de la distanță, de părinții lor celebri.

Bright Side ne arată câteva exemple în care copiii vedetelor calcă pe urmele părinților și devin mai buni în ceea ce fac, încercând să-și demonstreze valoarea.
1 din 12

Lourdes Leon

Fiica Madonnei îi seamănă în multe feluri celebrei cântărețe. Ea luptă pentru drepturile femeilor, îi place să șocheze și se implică în modă. Lourdes a moștenit și talentul mamei sale, pe care l-a valorificat cântând ca voce de back-up pentru piesa "Superstar" a Madonnei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod