17 imagini amuzante în care celebrităţile se poartă ca nişte copii

Şi celebrităţile au momente în care lasă deoparte atitudinea sobră şi se poartă copilăreşte. Sunt nume mari pe care le vei vedea altfel decât le ştii.
În fiecare dintre noi încă există copilul care am fost cândva. Adulţii obişnuiesc să se mai prostească din când în când, unii chiar sunt o fire mai copilăroasă şi le este mai uşor să se exteriorizeze, alţii lasă mai greu să le scape câte un moment de candoare.

Şi celebrităţile au clipele lor de amuzament, în care parcă întrezăreşti cum arătau în primii ani de viaţă. Unele s-au consacrat prin atitudinea lor distrată şi fără formalităţi, altele au lepădat pentru câteva secunde atitudinea serioasă, distrându-se ca nişte copii.

Din fericire, aceste clipe unice au fost surprinse în instantanee amuzante, pe care Bright Side ni le prezintă ca să înţelegem că, la urma urmei, oricine are nevoie să se distreze un pic.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
10 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod