20 de actori care s-au pierdut total în pielea personajelor jucate

Arta cere sacrificii, iar actorii buni sunt dispuși să meargă până în pânzele albe ca să interpreteze perfect rolurile dorite. Acești actori s-au pierdut total în pielea personajelor jucate!
Talentul este cel mai important și suntem cu toții de acord. Însă, pe lângă talent, actorii au nevoie de multă răbdare și muncă multă pentru a intra perfect în pielea personajelor pe care le întruchipează. Trebuie să le studieze gesturile, expresiile faciale, reacțiile și să se identifice cu rolul pe care-l au. 

Însă, uneori nici această muncă nu este suficientă și atunci intervin make-up artiștii care au un rol extrem de important în conturarea personajului. Și trebuie să recunoaștem că în foarte multe cazuri, nici munca lor nu este deloc ușoară, iar actorii ajung să se poardă cu totul sub masca personajelor jucate.
Cu ajutorul tehnicilor de machiaj sunt posibile cele mai mari transformări, de la schimbări de sex, creaturi ciudate și până la îmbătrânirea sau întinerirea actorilor, în funcție de personajul interpretat. 

Toate aceste transformări sunt realizate în unele filme atât de bine, încât rămâi uimit de personajul înruchipat perfect și nici nu mai recunoști actorul din spatele lui. BrightSide a realizat o listă cu cele mai spectaculoase transformări prin care au trecut unii actori ca să interpreteze rolul dorit. 

Descoperă o galerie cu 20 de actori care s-au pierdut total în pielea personajelor jucate! Pur și simplu s-au contopit cu personajele lor și au ajuns de nerecunoscut!
1 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod