24 de actori care au refuzat roluri fabuloase: Filmele au fost mai bune fără ei!

„Matrix“ nu ar fi fost la fel de bun fără Keanu Reeves, iar „Titanic“ nu ar fi avut un succes uriaș fără DiCaprio. Aceste staruri au dat lovitura după ce alți actori au refuzat rolurile lor.

Starul potrivit în filmul potrivit este o condiție esențială a succesului la Hollywod. Distribuția unei producții poate genera încasări spectaculoase și poate obține cele mai râvnite premii din industria cinematografică.

În sistemul complicat care produce filme de succes intervin și unele variabile, iar printre acestea se numără contractele actorilor. Se întâmplă de multe ori ca actorii să refuze rolurile pe care le primesc. Motivele sunt diverse - fie nu cred că li se potrivește scenariul, fie sunt foarte ocupați, fie vor mai mulți bani sau pur și simplu au alte planuri.

Când echipa de producție se orientează spre alți actori, trebuie să facă din nou cele mai potrivite alegeri, iar de multe ori acestea se dovedesc și cele mai bune: filmele au un succes uriaș și nimeni nu și le mai poate imagina într-o altă distribuție.

Bright Side ne stârnește imaginația, publicând posterele filmelor așa cum ar fi arătat dacă actorii solicitați inițial ar fi acceptat să joace rolurile oferite.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod