3 sfaturi stupide oferite de vedete

Şi vedetele o dau în bară uneori. Cred că ţi s-a întâmplat deja să asculţi recomandările sau sfaturile unei vedete şi să te întrebi de unde le-or veni aceste idei.
Unele vedete apelează la soluţii extreme ca să slăbească sau să îşi menţină sănătatea. Este treaba lor, am fi tentaţi să spunem, însă atunci când încep să vorbească despre ele public şi să le recomande cu toată încrederea, lucrurile acestea pot să fie extrem de periculoase.

Ce sfaturi au oferit câteva vedete şi au şocat pe toată lumea?



Jessica Simpson mizează pe detox cu urină de vacă

Vedeta a făcut mare vâlvă când a recunoscut în timpul filmărilor pentru show-ul "Jessica Simpson’s The Price of Beauty in India" că a apelat la un ritual de înfrumuseţare cât se poate de ciudat: a băut urină de vacă pentru că se consideră că aceasta detoxifiază corpul şi redă strălucirea tenului. Din moment ce a recunoscut că a vomat la scurtă vreme putem să spunem că are un puternic efect detoxifiant.
Lol


Gwyneth Paltrow recomandă tratamentul vaginal cu abur

Vedeta este adesea criticată pentru sfaturile sale, însă un moment memorabil a fost atunci când ea a recomandat cu toată căldura tratamentul vaginal cu abur. Nu numai că spunea despre el că "spală uterul", dar cică ar fi considerat de medicina coreeană ca un tratament vindecător. Ginecologii nu sunt de aceeaşi părere şi susţin că vaginul are capacitatea de a se auto-curăţa. Mai mult, aburul perturbă echilibrul natural al bacteriilor vaginale cauzând diverse probleme medicale.



Tom Brady spune că roşiile, ardeii, vinetele şi cartofii sunt toxice

Susţine că succesul său se datorează unei alimentaţii super-sănătoase. Atât el cât şi soţia sa, Gisele Bundchen, sunt foarte atenţi la alimentaţia lor. Ei au exclus din dietă făina albă, zahărul şi alcoolul, însă pe listă au mai adăugat şi roşiile, vinetele, ardeii şi cartofii pe motiv că ar avea efecte toxice. Nutriţioniştii nu sunt de acord cu acest lucru, deoarece consideră că aceste legume au efect antiinflamator şi conţi nutrienţi importanţi pentru organism.
8 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod