40 de portrete create din imaginile unor vedete. Ghici cine apare în poză!

Un student francez a creat noi chipuri alăturând portretele unor vedete. Rezultatele au creat senzație pe Instagram.
Un student francez face senzație pe Instagram după ce lucrările lui fotografice au devenit foarte apreciate în toată lumea. Tânărul în vârstă de 25 de ani, al cărui nume de utilizator este Morphy_me (numele real nu este cunoscut) a lucrat ore în șir cu un program de editare foto, alăturând portretele unor staruri care seamănă între ele, creând, practic, un alt chip.

Morphy_me a avut mult de lucru - pornind de la figura unei celebrități din film, muzică, sport, muzică sau de la imaginea unei prințese, el a căutat prin sute, poate chiar mii de fotografii, pentru a găsi un chip la fel de celebru care să se potrivească cu cel ales.


Tânărul a combinat jumătate dintr-un portret cu cealaltă jumătate din altă imagine, rezultând astfel un chip nou care îmbină trăsăturile a două personaje. Unele dintre cele mai reușite lucrări sunt cele care combină chipurile duceselor Kate și Meghan și ale prinților William și Harry. Dar și portretul care combină chipurile a patru actori pe care îi cheamă Chris (Chris Evans, Chris Pratt, Chris Hemsworth și Chris Pine) este remarcabil.

Contul de Instagram al talentatului artist digital are acum mii de admiratori, printre aceștia numărându-se și unele celebrități, relatează Daily Mail.
Privind aceste portrete incredibile, înțelegi de ce se bucură de atâta succes.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod