5 vedete care sunt vegane convinse
Vedete / 14.11.2017
Aceste vedete nu consumă carne, ouă și nici lactate de ani buni! Jessica Chastain și Jennifer Lopez nu se gândesc să renunțe vreodată la dieta vegană.

Multe vedete au cochetat cu dieta vegană care exclude total consumul produselor de origine animală. Carnea, ouăle și lactatele nu se regăsesc în meniul persoanelor care adoptă dieta vegană. 

Unele vedete au încercat o perioadă dieta vegană pentru a slăbi, însă nu au rămas la ea. În schimb. unele vedete precum Jessica Chastain care a fost vegetariană timp de 15 ani a trecut la dieta vegană și nici nu se mai gândește să renunțe vreodată la ea. 

Pentru unele persoane, dieta vegană este modul echilibrat perfect de a te hrăni, deoarece furnizează nutrienții de care are nevoie corpul, iar în plus conferă foarte multă energie. În schimb, unele persoane care a încercat dieta vegană au constatat după o perioadă că se confruntă cu un deficit de vitamine și minerale. Este foarte important să să ai o alimentație echilibrată și diversificată, dar și să-ți asculți organismul atunci când vine vorba despre un anumit stil de alimentație.

Aceste vedete se simt mult mai bine și mai energice de când au devenit vegane. Iată 5 vedete care sunt vegane convinse:

Urmăreşte-ne pe Facebook pentru ultimele noutăţi Eva.ro