A treia e cu noroc: Alejandra Silva, femeia pentru care Richard Gere merge iar la altar

Alejandra şi Richard Gere sunt fericiţi. După trei ani împreună, ei au decis să se căsătorească

 

Zvonurile despre logodna lor au apărut în luna decembrie, când Alejandra Silva a fost văzută purtând un inel cu diamant, scrie Daily Mail. "Am divorţat recent. Cât despre o nuntă, nu, dar poate vom da o petrecere", a spus ea în iunie, când a fost întrebată despre căsătorie. "Ştiţi, cuplul perfect este format din două persoane care pot fi ceea ce doreşte celălalt.

Trăiesc tipul de viaţă pe care îl vezi în filme, serios", a adăugat ea.

De profesie publicistă, Alejandra pare să fie marea dragoste pe care Richard Gere o tot căuta de câţiva ani. Tânără, foarte frumoasă, inteligentă şi stilată, ea a studiat la Leweston School din Dorset, Kent (Anglia) şi face parte din elita intelectuală madrilenă.

Anterior, Richard Gere, desemnat în 1999, de revista People, cel mai sexy bărbat în viaţă, a avut o relaţie cu modelul, actriţa şi prezentatoarea de televiziune Padma Lakshmi, a patra soţie a scriitorului britanic de origine indiană Salman Rushdie, cu care aceasta a fost căsătorită din 2004 până în 2007.

Actorul şi activistul american susţine cauza Fundaţiei RAIS, sponsorizată de logodnica sa şi care sprijină persoanele fără adăpost.

În timpul vizitei sale la Madrid, Richard Gere a avut o intervenţie în faţa Senatului spaniol pentru a denunţa situaţia acestor persoane defavorizate şi a face cunoscută activitatea Fundaţiei RAIS.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod