Accidentul lui George Clooney, surprins de o cameră video: Actorul a avut mare noroc

O cameră video a surprins impactul dintre scuterul condus de George Clooney şi o maşină. Şoferul a fost îngrozit când şi-a dat seama cine este cel care a aterizat pe parbriz.

Antonello Viglino, un bunic în vârstă de 65 de ani, a avut un şoc când a realizat că bărbatul care a zburat de pe scuter şi a lovit cu capul parbrizul maşinii sale este chiar starul hollywoodian. Şoferul a povestit că a fost orbit de soare în momentul producerii accidentului şi a fost îngrozit când bodyguarzii actorului i-au spus: "L-ai lovit pe Clooney." Uluit, Viglino n-a înţeles nimic. "Clooney... actorul... cel care filmează la aeroport", i-au explicat.

Atunci şi-a dat seama pensionarul în ce bucluc intrase.

Toată Italia ştia că George Clooney se află în Sardinia, unde filmează câteva scene pentru un film. "Sunt tare amărât. Nu mă mai simt în stare de nimic", i-a spus el unui martor, în timp ce s-a rezemat de un zid. "Mi-au zis că l-au dus pe Clooney la spital. Am vrut să mă duc să-l văd, dar când am vrut să plec spre el, mi s-a zis că deja a plecat de acolo. Sper să-l revăd", a spus Viglino.

Coliziunea dintre scuter şi automobil a fost surprinsă de o cameră video de supraveghere, iar imaginile publicate de cotidianul italian Corriere della Sera arată cât de norocos a fost Clooney că a scăpat teafăr şi nevătămat.
Scuterul condus de un bodyguard a evitat Mercedesul lui Viglino, care a virat brusc, dar Clooney nu a făcut aceeaşi manevră şi a lovit maşina frontal, iar forţa impactului l-a aruncat pe actor în parbriz. Actorul a căzut apoi pe asfalt.

Accidentul s-a produs marţi, în jurul orei locale 7.00, la intersecţia cu Costa Corallina, un sătuc turistic cu un port privat, când maşina condusă de Gianni Visciano, care a virat la stânga pentru a intra în sat.

11 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod