Acuzații șocante lansate într-o carte: Elvis Presley a fost pedofil

Nici Elvis Presley nu scapă de acuzații asemănătoare celor lansate la adresa lui Michael Jackson.

„Regele Rock 'n' Roll-ului“ a avut relații cu trei fete de 14 ani, este acuzația șocantă pe care Joel Williamson o lansează în cartea sa. Acesta susține că Elvis Presley a luat cu el într-un turneu trei puștoaice cu care se distra "bătându-se cu pernele, gâdilându-se, sărutându-se și giugiulindu-se", scrie Vice.

În volumul "In Elvis Presley: A Southern Life", Williamson mai scrie că a înșelat-o pe iubita lui, Dixie Locke. Cei doi au avut o relație între 1953 și octombrie 1955.

Elvis a fost atras de femeile mai tinere, inclusiv de soția lui, Priscilla, pe care a cunoscut-o în Bad Nauheim, Germania, în timp ce era înrolat în armată, pe când ea avea doar 14 ani.

Fără să explice de unde a aflat aceste informații, autorul prezintă destul de amănunțit inclusiv modul în care Elvis și Priscilla făceau dragoste.

"În prima lor noapte, a făcut dragoste cu ea în orice fel fără să o penetreze, ca și cum virginitatea Priscillei era un lucru pe care Elvis voia să-l păstreze într-un mod neobișnuit și extrem", scrie Williamson.

În carte se mai arată că atunci când mama lui Elvis a murit, în 1958, nevoia lui de a fi satisfăcut în pat a devenit și mai puternică. "Era un fluviu de sex și înainte, dar acum era ca o inundație. Din 1958 până la moartea sa, în 1977, a avut mereu nevoie de o femeie sau de o fată în patul său", susține autorul.

Williamson mai scrie că Elvis era obsedat de virginitate și că în august 1970 s-a culcat cu două femei în vârstă de 26 de ani care susțineau că sunt virgine.
Când Priscilla a sosit în Memphis pentru a-l anunța că nu-l mai iubește și că vrea să se despartă, Elvis a înnebunit de gelozie și a violat-o: "Iubirea dintre Elvis și Priscilla s-a terminat rușinos, cu un viol domestic."

Cartea susține, de asemenea, că Elvis avea o plăcere nebună să urmărească fete îmbrăcate în pantaloni scurți, albi, care se luptau în noroi pentru el și să urmărească cupluri care făceau sex într-una dintre casele lui din Hollywood în care montase special oglinzi în baie, scrie Daily Mail.
Cotidianul britanic nu arată, însă, pe ce se bazează informațiile pe care Joel Williamson le prezintă în volumul său.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod