Alessandra Ambrosio e gata de plajă cu noile costume de baie: 17 imagini amețitoare

Supermodelul brazilian postează aproape în fiecare zi imagini în care își prezintă noua colecție de costume de baie, în care arată senzațional.
Aproape că nu trece zi fără ca Alessandra Ambrosio să posteze imagini cu noua ei colecție de costume de baie, GAL Floripa, dar nimeni nu se poate plânge că este prea mult - vedeta se pricepe foarte bine să-și promoveze noua linie și arată fabulos.

În weekend, modelul în vârstă de 37 de ani al casei Victoria's Secret a revenit cu noi imagini de pe plajă, spre încântarea milioanelor de fani de pe rețelele de socializare și nu numai. Mamă a doi copii, Alessandra a pozat la apus în câteva cadre superbe, cu lumini splendide care îi pun în valoare liniile perfecte ale corpului.

Alessandra a declarat că este încântată de noua colecție creată în colaborare cu sora ei, Aline, și o prietenă, Gisele Cória: "A fost visul nostru de când aveam 18 ani.
"Am crescut în Florianopolis, o insulă din sudul Braziliei, iar costumul de înot a fost mereu a doua noastră piele", a spus ea pentru People.

Vedeta a adăugat că linia fabricată în Brazilia include modele pentru toate formele: "Oricine ar trebui să se simtă bine purtând un costum de baie pentru că îți arată corpul. N-ar trebui să fii atât de conștientă de asta. Avem forme diferite și trebuie să acceptăm asta. Trebuie să iubim ceea ce suntem pentru că oricum asta e tot ce avem.
Dacă nu ne place așa cum suntem, atunci ce să ne placă?"
, a explicat modelul.

Alessandra a subliniat că este important ca o femeie să se simtă bine în costumul de baie: "Muncim tot anul pentru vacanța de vară, ne ducem undeva, într-un loc drăguț și cald și trebuie să ne simțim cât mai bin0e."

Numele colecției este o combinație între numele celor trei autoare (Gisele+ALessandra+ALine) și evocă, totodată, plaja lor preferată, scrie Daily Mail. Cu versiuni în două piese sau dintr-una, colecția Galactic Sun, inspirată din liniile anilor '70, se adresează tuturor formelor și mărimilor.
"Avem patru tipuri de fund și cinci tipuri de bust pe care le poți combina și potrivi astfel încât corpul tău să se simtă bine și să-i dea forma frumoasă pe care o dorești", a spus Alessandra Ambrosio.

Costumele au prețuri cuprinse între 88 și 228 de dolari.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod