Amber Heard, devoratoarea de bărbați: I-a tocat banii și nervii lui Johnny Depp, s-a distrat cu Elon Musk și a trecut la următoarea țintă

Actrița care i-a scos peri albi lui Johnny Depp tocmai s-a despărțit de Vito Schnabel, fostul iubit al modelului Heidi Klum, și deja sărută alt bărbat.

După ce l-a exasperat pe Johny Depp, aducându-l în pragul falimentului, Amber Heard nu s-a potolit. A reușit să-l farmece și pe Elon Musk, cu care s-a distrat bine o perioadă, apoi a trecut la fostul iubit al supermodelului Heidi Klum, comerciantul de artă Vito Schnabel, cu care toată lumea o știa acum.

Ei bine, a terminat-o și cu el destul de repede, luându-i prin surprindere pe fotoreporterii care au pozat-o sărutându-se cu alt bărbat. E drept, nici Vito Schnabel n-a rămas singur - acesta a fost văzut marți în compania modelului Denise Schaefer.



Amber a confirmat despărțirea de Vito sărutându-se miercuri, în văzul tuturor, cu regizorul argentinian Andy Muschietti. Actrița în vârstă de 32 de ani a fost fotografiată în timp ce ieșea, vizibil încântată, cu noul ei iubit dintr-o casă din Los Angeles. Îmbrăcată cu o bluză neagră și o fustă de aceeași culoare, peste care purta un pardesiu bej, fosta soție a lui Johnny Depp era încălțată cu cizme negre și căra pe umărul stâng o geantă voluminoasă, în timp ce pe celălalt își ținea poșeta, cu o jachetă din denim pe mâna dreaptă.

Andy se asorta cu ținuta iubitei, cu o jachetă și pantaloni bej, un tricou bleumarin și pulover vișiniu.
Acesta ținea în mâna dreaptă un pahar cu cafea, iar pe același braț ținea o cămașă albă.

Scena plecării lor părea sfârșitul unei nopți pasionale, amândoi ieșind încărcați cu haine ce păreau purtate cu o zi înainte. În timp ce o conducea, Andy a atins-o tandru cu palma pe gât, gest care indica precis că între ei este ceva, în timp ce Amber își ținea în mâna dreaptă căștile. Iar când au ajuns la mașină, "scânteia" s-a aprins: cei doi au început să se sărute pasional, fără să se ascundă.
Ei au mai schimbat apoi câteva cuvinte, după care actrița a plecat.

Sărutul lor este semnalul că relația actriței cu Vito s-a încheiat, scrie Daily Mail. Heard și Schnabel erau împreună din mai 2018. Ei au fost văzuți împreună ultima oară în ianuarie, după ce au petrecut revelionul în stațiunea elvețiană St. Moritz.

La rândul lui, comerciantul newyorkez de artă "s-a repliat" după despărțirea de Amber, fiind văzut în compania modelului Denise Schaefer. Cei doi nu au oferit, însă, un spectacol la fel de pasional precum Heard și Muschietti.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod