Anastacia, şedinţă foto impresionantă după ce a învins cancerul

Cântăreaţa în vârstă de 48 de ani şi-a dezvăluit cicatricile mastectomiei pe care a suferit-o după ce a fost diagnosticată de două ori cu cancer la sân.

Anastacia e un exemplu uriaş de care se agaţă speranţele multor femei din toată lumea. Este dovada vie că lupta cu teribilul cancer poate fi câştigată.

După participarea la propramul de televiziune "Strictly Come Dancing", la care a mărturisit că s-a înscris pentru a-şi recăpăta feminitatea, vedeta a mai făcut un pas important pentru a-şi consolida încrederea în sine - o şedinţă foto în care îşi lasă la vedere pentru prima dată cicatricile mastectomiei duble pe care a suferit-o.

Eliminată din show-ul difuzat de BBC din cauza unei accidentări, cântăreaţa americană a ales o modalitate şi mai îndrăzneaţă de a se prezenta fanilor, pozând nud, într-o serie de ipostaze curajoase, pentru noua ediţie a revistei Fault Magazine.

Anastacia, care a donat onorariul primit pentru participarea la show-ul TV în favoarea cercetării cancerului, a vorbit despre lupta sa cu cancerul şi despre decizia dificilă de a suporta dubla mastectomie după ce a fost de două ori diagnosticată cu cancer la sân, în 2003 şi zece ani mai târziu, în 2013.

Vedeta a suportat apoi o operaţie de reconstrucţie plastică a sânilor, în cadrul căreia chirurgul i-a prelevat ţesut muscular din zona dorsală şi l-au ataşat pe bust, ea având acum cicatrici şi pe spate şi pe piept. Până acum, Anastacia nu şi-a dezvăluit niciodată urmele operaţiei, dar acum a ales să o facă în felul ei, relatează Daily Mail.

"Sunt puţin îngrijorată că las oamenii să le vadă, serios, dar vreau să mă pot duce la plajă fără să văd poze cu corpul meu pe care eu nu le-am dat. Vreau să fiu liberă, iar acum, ştiind că am făcut această şedinţă foto, pot să merg la plajă fără să-mi fac griji despre ceea ce cred oamenii", a explicat artista pentru Fault.

"Paparazzii pot să mă pozeze şi să scrie ce-or vrea, asta nu mă sperie, cicatricile sunt parte din mine şi vreau să le arăt eu. Dacă le pozau paparazzii mai întâi, m-aş fi simţit ruşinată, dar acum, că pot să le arăt în acest mod, mă simt foarte puternică"
, a mai spus ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
3 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod