Antonio Banderas, un tată mândru de fata lui: Cum arată fiica de 21 de ani a actorului

Starul în vârstă de 57 de ani a ieşit la plimbare în Beverly Hills împreună cu Stella, fiica lui din căsătoria cu fosta soţie, Melanie Griffith.

La 57 de ani, Antonio Banderas trăieşte o frumoasă poveste de dragoste cu Nicole Kempel, de profesie consultant financiar în domeniul investițiilor, cu 20 de ani mai tânără decât el. Cei doi formează un cuplu din 2014 şi de atunci sunt nedespărţiţi, dar asta nu înseamnă că îndrăgitul actor a uitat să-şi facă datoria de tată.

Banderas are o fiică de 21 de ani, Stella, cu fosta sa soţie, Melanie Griffith, iar cei doi păstrează o relaţie foarte bună. Ei au fost văzuţi miercuri, în timp ce au luat prânzul într-un restaurant cu specific italian din Beverly Hills.

Îmbrăcat casual, cu jeanşi tăiaţi şi un tricou alb care îi scotea în evidenţă pielea bronuzată, starul purta barbă şi ochelari de soare.

Fiica lui, de o frumuseţe care aminteşte de trăsăturile mamei sale, era îmbrăcată cu jeanşi de culoare neagră şi o bluză albă elegantă, cu mâneci lungi, în timp ce într-o mână ţinea o geantă neagră. Încălţată cu sandale roşii cu toc gros şi cu părul lung lăsat să curgă pe umeri şi cu un machiaj minimalist, Stella părea o actriţă de top.

Relaxaţi şi fără să se grăbească, Banderas şi fiica lui au zăbovit mai bine de o oră în restaurant şi au petrecut toată ziua împreună, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Actorul trece acum printr-o perioadă foarte bună după infarctul suferit în 2017, iar anul acesta va putea fi văzut în cinci filme, printre care "Black Butterfly", "Dear Mister Obama" şi "Salty".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod