Ariana Grande şi actorul Pete Davidson s-au logodit după o relaţie de câteva săptămâni

Cântăreaţa Ariana Grande şi actorul Pete Davidson, membru al echipei emisiunii „Saturday Night Live”, s-au logodit la doar câteva săptămâni după ce s-au cunoscut.
Potrivit Us Weekly, cele două vedete în vârstă de 24 de ani au anunţat că s-au logodit la petrecerea organizată sâmbătă în Los Angeles de Robert Pattinson, care şi-a aniversat ziua de naştere. TMZ scrie că Davidson a cerut-o de soţie pe Ariana săptămâna trecută.

Cântăreaţa s-a despărţit în aprilie de rapperul Mac Miller, în timp ce Davidson este singur din luna mai, după ce relaţia lui cu fiica lui Larry David, Cazzie, s-a încheiat.

Ariana şi Pete au început relaţia în urmă cu mai puţin de o lună.
După câteva apariţii împreună, ei şi-au făcut tatuaje simbolice şi au publicat mesaje unul despre celălalt pe reţelele de socializare. "Nu se grăbesc să se căsătorească. Prietenii lor sunt foarte încântaţi şi îi susţin", a declarat pentru Us Weekly un apropiat al cuplului.

O altă sursă citată de People a confirmat logodna şi a dezvăluit că inelul pe care Pete i l-a dăruit Arianei este "mare": "Sunt doi oameni care şi-au găsit repede iubirea şi sunt fericiţi tot timpul împreună.
Amândoi au vorbit despre asta săptămâna trecută. N-au avut nimic de ascuns"
, a spus aceasta.

Davidson, care şi-a pierdut tatăl în atentatele de la 11 septembrie 2001, suferă de tulburare de personalitate borderline. El a scris pe o reţea de socializare că boala psihică nu-l împiedică să aibă o relaţie.

Recent, Ariana Grande a mărturisit că nu crede că va putea vorbi vreodată despre atentatul de la Manchester Arena fără să plângă. Ea a mai spus pentru ediţia britanică a revistei Vogue că se confruntă cu simptome de stres post-traumatic în urma atacului.

Vedeta pop îşi terminase de puţină vreme concertul susţinut pe Manchester Arenea pe 22 mai 2017, atunci când un atentator sinucigaş a detonat un dispozitiv exploziv, ucigând 22 de persoane.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod