Ashton Kutcher şi Mila Kunis, doi părinţi fericiţi: Băiatul lor e cel mai cool copil de la Hollywood

Băieţelul celor două staruri a devenit cel mai cool copil de la Hollywood după ce actorul a prezentat tricoul special pe care acesta îl poartă.

Dimitri Portwood Kutcher poate fi considerat cel mai cool copil de pe Pământ, nu doar pentru numele lui, ci şi pentru tricoul vintage pe care îl poartă, cu o scenă din serialul "That '70s Show/Anii '70", relatează ediţia britanică a revistei Elle. Tricoul alb are imprimată o secvenţă în care apar părinţii săi celebri, Ashton Kutcher şi Mila Kunis. Această imagine a rămas în inimile fanilor serialului şi îi surprinde pe cei doi actori înainte ca ei să formeze un cuplu în viaţa reală.

Ashton Kutcher şi Mila Kunis postează foarte rar pe reţelele de socializare imagini ale copilului lor, dar au fost de acord să facă o excepţie pentru această fotografie în care Dimitri poartă tricoul cu personajele Jackie Burckhart şi Michael Kelso.

"Da, aceasta este ţinuta fiului meu azi.

#that70sshow #kelsoandjackieforever", a scris Ashton lângă fotografia care a fost primită cu un val uriaş de aprecieri pe Instagram.

Kutcher şi Kunis au devenit părinţi pentru a doua oară în noiembrie anul trecut. Ei mai au o fetiţă, Wyatt, născută în octombrie 2014.

Iniţial, actorul a vrut ca numele fiului său să fie Hawkeye, dar soţia a insistat să-l boteze Dimitri. Ashton Kutcher a povestit în emisiunea "The Ellen Degeneres Show" că au ajuns la acest nume după ce Mila a prezis că Donald Trump va deveni preşedintele Statelor Unite.

"Ieşeam să luăm cina în oraş, iar Mila se întoarce spre mine şi-mi zice: <<Deci, eu cred că Donald Trump va fi preşedinte şi cred că pe fiul nostru o să-l cheme Dimitri>>. Eu am şi uitat de treaba cu numele, mă tot gândeam de ce credea c-o să câştige Trump alegerile... Vă spun eu de ce: pentru că aşa a zis ea! Nu glumesc!", a povestit Ashton.

"După două săptămâni, mă întorceam de la muncă, şi fără să ştiu de ce, mi-a venit în minte numele pe care l-a spus: <<Cred că numele lui va fi Dimitri>>, mi-am spus.
Dar ea spusese deja numele ăsta. Iar Trump a devenit preşedinte. Tot ce spune Mila e corect! E soţia mea, ea are mereu dreptate"
, a adăugat starul.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
4 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod