Bella Hadid, acuzată că a ajuns un „schelet“: Pozele ei au stârnit scandalul

Vedeta a postat pe Instagram mai multe imagini în care este foarte slabă. Mai mulți utilizatori au acuzat-o că e „piele și os“ și „bolnavă“.

Bella Hadid se pregătește pentru al treilea ei show Victoria's Secret, programat pe 2 decembrie, la New York. Ea a dorit să le arate și fanilor cum se prezintă înaintea evenimentului și a postat pe Instagram câteva imagini provocatoare în care poartă bikini și sutien negru.

Numai că ceea ce ea credea că îi va aduce o mulțime de like-uri n-a făcurt altceva decât să le dea apă la moară celor care o critică. Declarându-se "mai fericită și mai sănătoasă ca oricând", vedeta în vârstă de 22 de ani a stârnit un val de comentarii negative cu imaginile de pe Instagram, fiind catalogată drept "bolnavă", "nesănătoasă" și "deranjantă".

În fotografiile cu princina, modelul apare mult slăbită, cu oasele bazinului și coastele împingundu-i pielea, o siluetă la limita dintre acceptabil și îngrijorător.

Unghiurile din care au fost făcute pozele accentuează impresia că a slăbit foarte mult. "Pregătiri pentru @Victoria's Secret azi. Abia aștept să vedeți toate ținutele frumoase... Sunt foarte recunoscătoare să fac parte din nou din show. Mă simt mai fericită și mai sănătoasă ca oricând", a scris lângă imaginile în care apare în lenjerie intimă.

Fotografiile au provocat un "torent" de critici. Cineva a făcut-o "anorexică", altcineva a numit-o "schelet" și a îndemnat-o să mănânce un sandviș, adăugând că e deranjantă și tristă.

Un alt utilizator a întrebat dacă Victoria's Secret susține o asemenea siluetă și a adăugat: "Când ni se arată oase și coaste, îmi fac griji."

Alții au catalogat-o drept "definiția înfometării", "piele și os" și "dezgustătoare".
"Categoric este important să le reamintim fetelor și femeilor în general că e bine ca sănătatea să fie o priritate - atâta timp cât ideea ta despre sănătăte este, de fapt, sănătoasă", a mai scris o persoană.

Un troll i-a recomandat vedetei să mănânce ceva și a adăugat o suită de emoji reprezentând mai multe alimente, în timp ce altcineva a fost mai ponderat și a întrebat-o dacă este OK.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod