Beyonce

Beyonce a născut gemeni. Tatăl vedetei a făcut anunţul pe Twitter

Mathew Knowles, tatăl vedetei pop Beyonce, a confirmat pe Twitter naşterea gemenilor şi le-a urat bun venit pe lume.
Cea mai urmărită naştere a anului, gemenii pop starului Neyonce, a fost confirmată duminică de tatăl Mathew Knowles.

Într-un mesaj pe Twitter, publicat duminică, Mathew Knowles a scris: "La mulţi ani, gemenilor! Cu dragoste, bunicul!", relatează cotidianul britanic Daily Mail.

Nici Beyonce, nici soţul ei, starul rap şi managerul Jay Z, nu au confirmat naşterea, care ar fi avut loc luni. Nu se cunoaşte nici sexul gemenilor. Pe de altă parte, nici taboidul online american TMZ, specializat în exclusivităţi despre vedete, nu a publicat informaţii pe acest subiect.

Beyonce şi-a anunţat sarcina pe Instagram, în februarie.
Anunţul a primit 8 milioane de "like-uri" în primele 24 de ore, devenind cel mai apreciat moment de pe reţea.

Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Fiica lor, Blue Ivy, s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii.
Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy, notează News.ro.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.


Foto: Hepta
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod