Blake Lively e sinceră! În cât timp crezi că a slăbit după naștere?

Vedeta a slăbit aproape 27 de kilograme, dar este sinceră în privința faptului că acest lucru nu s-a petrecut peste noapte.
Spre deosebire de alte vedete care se laudă cu faptul că au reușit să slăbească la o lună după ce au născut, Blake Lively demonstrează încă o dată că este o femeie absolut normală care s-a luptat o bună perioadă ca să scape de kilogramele în plus. 

Vedeta a postat o fotografie pe contul său de Instagram în care explica amuzată că și-a petrecut ultimele 14 luni antrenându-se ca să scape de kilogramele luate în timpul celei de-a doua sarcini. Ea a născut cel de-al doilea copil  în septembrie 2016 și abia acum a reușit să ajungă la silueta pe care o avea înainte de naștere. 

”Se pare că nu poți să slăbești 27 de kilograme pe care le-ai luat în timpul sarcinii, doar dănd scroll pe Instagram și întrebându-te de ce nu arăți și tu precum acele modelele sexy în bikini.
Mulțumesc @donsaladino pentru ca m-ai ajutat să revin la formele mele. 10 luni de îngrășat, 14 luni ca să dau jos kilogramele. Sunt foarte mândră de mine”,
scrie vedeta în dreptul fotografiei postate, în care apare lângă antrenorul ei. 
 
 

Într-un interviu luat antrenorului, acesta s-a declarat foarte mândru de realizările actriței și a ținut să specifice că Blake a făcut cele mai bune alegeri alimentare și niciodată nu s-a pedepsit prea tare pentru zilele în care exagera sau mânca prost. 

”Consider că abordarea pe care am avut-o împreună cu ea este cea mai bună și asta vreau să transmit mai departe oamenilor.
Nu este nevoie să te antreneri ore întregi pe zi ca să slăbești. Dacă ai la dispoziție numai 20 de minute într-o zi, atunci încadrează-te în acest timp și fă un antrenament intens care să te facă să transpiri. Este mult mai bună această abordare, decât să renunți din lipsă de timp și să nu faci nimic”,
explică Don Saladino, antrenorul vedetei, citat de news.com.au

Actrița în vârstă de 30 de ani s-a căsătorit în 2012 cu îndrăgitul actor Ryan Reynolds și au împreună două fetițe (de 3 și respectiv 1 an). 

13 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod