Britney Spears trăieşte un vis frumos. Antrenorul care i-a devenit iubit o face fericită

Britney Spears este din nou fericită: relaţia cu Sam merge perfect


În cererea sa înaintată instanţei, Federline susţine că el câştigă ca DJ mai puţin de 1% din cât câştigă fosta lui soţie, potrivit documentelor depuse în instanţă. Acesta are doi fii cu Britney Spears - Sean Preston, în vârstă de 12 ani, şi Jayden James, în vârstă de 11 ani. Venitul său lunar este de 3.000 de dolari, la care se adaugă 20.000 de dolari (câte 10.000 de dolari pentru fiecare copil) ca pensie alimentară.

Britney Spears câştigă anual 34 de milioane de dolari, iar avocatul lui Federline spune că acesta trebuie să primească o sumă triplă pentru a le asigura copiilor aceleaşi condiţii de lux de care aceştia se bucură când sunt cu mama lor.

În schimb, Britney Spears nu este de acord cu cererea fostului soţ şi susţine că nu-i vina sa dacă instanţa a stabilit suma care i se cuvine lui Federline. Prima audiere în acest caz va avea loc în luna august.

Kevin Federline şi Britney Spears au divorţat în 2007, după aproape trei ani de căsătorie.

Cântăreaţa americană ar putea ieşi curând de sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, situaţie în care se află de zece ani, după ce a avut mai multe episoade depresive.

Britney Spears, în vârstă de 36 de ani, era una dintre cele mai apreciate cântăreţe pop ale anilor 1990.
Artista se află sub curatela tatălui ei, Jamie Spears, din februarie 2008, el preluând, totodată, rolul de administrator al averii acesteia, iar comportamentul ei este monitorizat de un judecător, după ce cântăreaţa a avut o serie de episoade depresive. Tot în 2008, Britney Spears a pierdut în favoarea fostului soţ custodia asupra celor doi copii ai ei.

De atunci, Britney Spears a reuşit să-şi reabiliteze imaginea şi să-şi relanseze cariera muzicală, începând cu lansarea albumului "Circus", în decembrie 2008. Spears a obţinut şi o apariţie specială în serialul de comedie "Glee", după un turneu mondial de succes în 2009.
În martie 2011, cântăreaţa şi-a lansat cel de-al şaptelea album de studio, "Femme Fatale", din care single-ul "Hold It Against Me" a ocupat prima poziţie în topul Billboard Hot 100. Cel mai recent album al cântăreţei, intitulat "Glory", al nouălea de până acum, a fost lansat în august 2016.

De-a lungul anilor, Spears a primit mai multe premii, printre care un Grammy, şase MTV Video Music Awards, inclusiv unul pentru întreaga carieră, şi şapte Billboard Music Awards. Artista a primit şi o stea pe Walk of Fame din Hollywood.


În prezent, Spears se pregăteşte de un nou turneu mondial, care va debuta în vară, iar, potrivit unor surse, tatăl ei se consultă cu o echipă de medici pentru a stabili dacă va cere ieşirea fiicei sale de sub curatela lui.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Iunie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod