Bunul gust nu se demodează niciodată: Kate Middleton a purtat o rochie care amintește de Prințesa Diana

Kate Middleton continuă să o evoce pe Diana prin ținutele sale


Rochia purtată de Kate Middleton este preferată și de alte celebrități, precum Sarah Jessica Parker și Christie Brinkley, fiind purtată și de Abigail Spencer, prietena și totodată fosta colegă din serialul "Suits" a ducesei Meghan, la nunta ducesei de Sussex din mai anul trecut, notează Daily Mail.

Nu este prima oară când Kate poartă ținute sau obiecte care amintesc de Prințesa Diana ori i-au aparținut acesteia. Pe 23 octombrie anul trecut, 3 octombrie, ducesa a purtat la un banchet tiara cunoscută sub denumirea Cambridge Lover's Knot, una dintre bijuteriile favorite ale Dianei.

Bijuteria, care face parte din colecția Reginei Mary, a mai fost purtată de Ducesa de Cambridge la recepții diplomatice din 2015, 2016 și 2017. Banchetul, desfășurat la Palatul Buckingham, a fost organizat în onoarea Regelui Willem-Alexander al Olandei și a soției sale, Regina Maxima.

Regina Elisabeta i-a oferit Prințesei Diana tiara Lover's Knot drept cadou de nuntă, iar bijuteria a devenit una dintre preferatele regretatei prințese. Diana purta această tiara împreună cu cerceii Collingwood cu perle.

După căsătoria cu Prințul William, Kate Middleton a devenit cea mai populară figură a familiei regale britanice.
Cu un stilul orientat spre simplitate și bun gust, precum și cu talentul pe care le-a pus în slujba monarhiei și societății britanice, Kate Middleton este urmașa îndreptățită a Dianei, continuând să confere un spirit tânăr și eleganță casei regale.

Catherine Elizabeth Middleton, fiica lui Carol și Michael Middleton, s-a născut la spitalul Berkshire din Reading, la 9 ianuarie 1982 și a fost botezată la biserica St Andrew's Bradfield din Berkshire, pe 20 iunie 1982. Timp de câțiva ani, în '80, ea a crescut la Amman, în Iordania, unde se stabilise familia sa, în primii săi ani de grădiniță, apoi familia a revenit în Berkshire.

La 13 ani, Kate intrat la colegiul privat Marlborough din Wiltshire, făcând parte din echipele de tenis, hochei și netbal.
În 2005, ea a absolvit Universitatea St Andrews, fiind licențiată în istoria artelor, iar în 2011 s-a căsătorit cu Prințul William.

Ducesa de Cambridge patronează 17 organizații de caritate și se dedică sprijinirii copiilor pentru a le asigura cel mai bun început în viață, având grijă în special de sănătatea lor mentală.

Kate Middleton și Prințul William s-au căsătorit pe 29 aprilie 2011, la la Westminster Abbey. Ei au trei copii - George, Charlotte și Louis.


Foto: Daily Mail, Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod