Cameron Diaz renunţă la actorie: Vedeta vrea să fie o femeie casnică

Cameron Diaz vrea să fie casnică: actriţa a renunţat la filme ca să aibă mai mult timp pentru soţul ei


"Cameron este mereu asaltată cu scenarii de film, în încercarea de a o tenta să renunţe la retragere, dar ea nu este interesată. E fericită, e îndrăgostită şi vrea să se bucure mai mult de libertate şi de timpul liber", a spus o sursă citată de Daily Star Sunday.

Diaz şi Madden s-au cunoscut în 2014 prin intermediul lui Nicole Richie şi s-au căsătorit şapte luni mai târziu, în cadrul unei ceremonii private, organizată la casa din Hollywood a actriţei.

În ianuarie, Us Weekly a scris că vedeta vrea să aibă o familie înainte de a-şi continua cariera.

"Cameron nu mai vrea să lucreze. Îi place să stea acasă, să fie casnică şi i-ar plăcea mai mult decât orice să fie mamă", a declarat o sursă. "În acest moment, amândoi ar fi fericiţi dacă s-ar întâmpla minunea de a avea un copil", a mai spus persoana respectivă.

Cameron Diaz a jucat mai ales în comedii romantice, cum ar fi filmele cu mare succes la public "Mary cea cu vino-ncoa'/ Something About Mary" (1998), dar şi în drama "Vanilla Sky - Deschide ochii" (2001) şi în franciza "Îngerii lui Charlie".

Cameron Diaz a mai putut fi văzută în filmele "Viaţă pentru sora mea", "Cutia" şi în comedia "Knight and Day", în care joacă alături de Tom Cruise, precum şi în "Profă rea, dar buuună/ Bad Teacher" (2011) şi în comedia "The Other Woman/ Cealaltă femeie", regizată de Nick Cassavetes, alături de Leslie Mann şi Kate Upton.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
12 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod