Cântărețul român Matteo a devenit star în Asia datorită unei melodii din 2013

Matteo a devenit peste noapte un star în țări din Asia precum China, Thailanda, Malaezia sau India.
Single-ul “Panama”, lansat în 2013, a devenit un fenomen în Asia anul acesta, generând o adevarata nebunie online. A strâns până acum peste 96 milioane de vizualizari, 60 milioane dintre ele fiind adunate în doar șase luni. Single-ul a devenit una dintre cele mai căutate și ascultate piese în Asia.
 
Fenomenul care a provocat acest succes și care l-a uluit chiar și pe artist se numește “Panama dance” și a luat amploare pe YouTube, unde sute de coregrafi sau amatori au urcat filmulețe în care dansează pe ritmurile piesei.
Astfel, un nou curent a luat naștere în mediul online, iar asta a dus și la creșterea vizualizărilor piesei într-un numar semnificativ.

 


Anul 2018 a fost un an foarte bun pentru artist. Succesul lui Matteo a atins cote maxime la începutul lunii februarie, când a fost nominalizat la premiile Ku Asian Music Awards, cunoscute și sub numele de Cool Music Asia Festival Awards. În cadrul show-ului, Matteo a câștigat premiul Best Overseas Artist.



Valul "Panama Dance" i-a cuprins și pe pompierii din Malaezia, care și-au demonstrat talentul la dans printr-un filmuleț postat pe Facebook.



Nici jandarmii din această țară nu s-au lăsat mai prejos și au realizat un video în care dansează pe melodia lui Matteo.



De curând, melodia a fost inclusă și în coloana sonoră a unei telenovele din India, ceea ce i-a sporit și mai mult popularitatea cântărețului din România.


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod