Căpitanul Picard e pe mâini bune: Cum arată soţia actorului din „Star Trek“

Patrick Stewart (76 de ani) are o soţie cu 38 de ani mai tânără decât el. Cei doi au venit împreună la un eveniment monden.

La 76 de ani, actorul care l-a întruchipat pe căpitanul Jean-Luc Picard în popularul serial "Star Trek" se menţine într-o formă remarcabilă. După căsătoria cu cea de-a treia soţie, cântăreaţa şi compozitoarea Sunny Ozell, actorul pare să fi pus frână procesului natural de îmbătrânire şi în niciun caz nu-şi arată vârsta.

Cei doi au venit împreună la gala IWC Schaffhausen, organizată marţi la Geneva, în Elveţia şi arătau foarte fericiţi. Îmbrăcată într-o fustă şi o bluză neagră mulată cu un decolteu generos, Sunny, în vârstă de 38 de ani, a pozat alături de soţul ei, care a purtat un costum bleumarin cu rever negru, cămaşă albă şi cravată neagră.

Patrick Stewart şi Sunny Ozell s-au cunoscut în 2008 prin intermediul unui prieten comun, în 2008, pe vremea când aceasta era chelneriţă la New York.

S-au căsătorit în 2013, în Nevada, căsătoria fiind oficiată de bunul prieten al actorului, Sir Ian McKellen.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod