Casa pe care Michelle Obama a închiriat-o în Los Angeles fără să plătească: Cum arată camera cu perete viu și acvariu cu rechini în loc de podea

Michelle Obama a închiriat pentru două nopți o proprietate luxoasă din Los Angeles, fără să fi achitat un dolar. Se pare că i s-a oferit posibilitatea de a sta gratis, pentru a cunoaște mai bine casa pe care ar vrea să o cumpere.

În luna iulie, abia întoarsă dintr-o vacanță pe care a petrecut-o în Europa, Michelle Obama a călătorit până la Los Angeles. Potrivit TMZ, ea a închiriat o proprietate impresionantă situată într-o zonă exclusivistă, Swallow Drive, în apropiere de Sunset Strip, Hollywood Hills.

Casa luxoasă a fost scoasă la vânzare pentru 22,9 milioane de dolari, iar imaginile de prezentate au fost publicate ulterior.

Michelle Obama a mers la Los Angeles pentru o întâlnire informală cu agentul de talente Bryan Lourd, cel care conduce agenția Creative Artists, despre Fundația Obama, relatează Deadline.

Se zvonește, însă, că fosta Prima Doamnă a Statelor Unite ar fi interesată să se mute cu familia în California și a venit la Los Angeles ca să prospecteze piața imobiliară.

Un agent imobiliar care lucrează în zonă a declarat pentru TMZ că, deocamdată, ea tatonează terenul, în căutarea unei soluții convenabile.

Nu se știe dacă proprietatea pe care soția lui Barack Obama a închiriat-o ar putea deveni reședința din California a familiei. Potrivit site-ului american, este posibil ca Michelle să fi primit opțiunea de a o închiria gratuit două nopți pentru a-și face o idee dacă aceasta corespunde așteptărilor sale în perspectiva unei achiziții.

Proprietatea cu o suprafață de 1.189 de metri nu a fost niciodată locuită, găzduind doar oaspeți care au închiriat-o.
Cu pereți vaști din sticlă care oferă o perspectivă splendidă a Los Angelesului și poate fi la fel de bine o casă de vacanță, dacă familia Obama decide să rămână mai mult la reședința din Washington, D.C., dar și o locuință permanentă, dacă ei aleg să se mute în California. Ținând, însă, cont de implicarea cuplului în activitățile politice, prima variantă este mai credibilă.

Spre deosebire de locuința pe care soții Obama o dețin pe coasta de Est, vila din Los Angeles este copleșitoare: are un acvariu cu o capacitate de 1.136 de litri, vila are o încăpere cu un perete viu, creat din gard viu, creând un mediu perfect pentru meditație.

În 2018, la scurt timp după ce a fost ridicată această proprietate, site-ul Curbed a anunțat că bazinul imens a fost populat cu o varietate de specii marine - opt pisici de mare, șase rechini de talie mică din specii diferite, o stea de mare și trei exemplare de chirurg galben.

Bazinul în care înoată aceste specii reprezintă, de fapt, "podeaua" camerei cu perete de vegetație, iar în mijloc se află o platformă cu un fotoliu și o măsuță la care ajungi pășind pe două pietre rectangulare.
Cei care îndrăznesc pot călca în siguranță pe aceste pietre, urmărind cu atenție (și probabil cu neliniște) rechinii care dau târcoale în apă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod