Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas au o fiică superbă! Carys seamănă perfect cu mama sa

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas se numără printre puținele staruri care au reușit să păstreze discreția asupra vieții lor de familie.
Dar cei doi copii ai lor au devenit aproape adulți și încep să iasă în lumina reflectoarelor. Iar asemănarea cu părinții lor este uimitoare!

Actrița și fiica sa, Carys Zeta Douglas, au participat duminică la prezentarea de modă Dolce & Gabbana Alta Moda, desfășurată la Metropolitan Opera din New York. Este una dintre primele apariții ale vedetei alături de fiica sa, Carys, în vâstă de 14 ani. Adolescenta seamănă izbitor cu mama sa și se pare că au aceleași gusturi și în materie de modă.


Cele două au purtat ținute negre și sandale cu toc aproape identice, cu barete subțiri. Catherine a ales o rochie Dolce&Gabbana compusă din top de tip corset și mâneci din dantelă și fustă transparentă din dantelă. Fiica sa a purtat pantaloni negri cu talie înaltă și un top cu umerii goi, cu aplicații florale colorate.

Cele două sunt pasionate de modă și au mai participat la Săptamâna Modei de la New York, unde au stat în primul rând la prezentarea colecției Michael Kors.
Actrița a distribuit pe Instagram un filmuleț în care apare călătorind spre New York alături de fiica sa.

"A fost foarte încântată și s-a bucurat de fiecare moment. Mă roagă de câțiva ani să meargă cu mine", a declarat Catherine Zeta-Jones pntru marieclaire.com despre dorința fiicei sale de a participa la Săptămâna Modei de la New York.

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas s-au logodit în anul 1999 și s-au căsătorit la finalul anului 2000. Au împreună doi copii - Dylan Michael, în vârstă de 17 ani, și Carys Zeta, de 14 ani.
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod