Ce face dieta dintr-o femeie frumoasă: Cum arată Jennifer Lopez după ce a renunțat 10 zile la zahăr și carbohidrați

Vedeta a terminat provocarea celor 10 zile în care a tăiat complet consumul de zahăr și carbohidrați, iar acum spune că în câteva zile o va lua de la capăt.

Dincolo de beneficiile pe care Jennifer Lopez spune că le simte deja, a fost un test de rezistență care i-a pus ambiția la încercare. Iar vedeta e mândră că a reușit să ducă până la capăt această provocare.

Cântăreața în vârstă de 49 de ani a scris pe Instagram că a ținut acest regim împreună cu iubitul ei, Alex Rodriguez, și deși i s-a părut dificil, are de gând să-l repete. "În regulă, oameni buni, tocmai m-am întors de la sală. E ziua zece, ziua zece! Am reușit, suntem aici!", i-a anunțat, cu mândrie, pe cei 85,7 milioane de admiratori.

"Adică mai e și ziua de azi, dar simt că putem reuși", a precizat vedeta. "Alex și eu ne-am cam chinuit. Felicitări tuturor celor care au trecut cu noi prin provocarea celor zece zile", a adăugat ea.

Eliminarea tremporară din alimentație a celor două elemente care generează și o anumită dependență au ajutat-o pe Lopez să slăbească și să-și contureze și mai bine silueta, dându-i încredere că are capacitatea de a-și redefini formele.

Cu toate dificultățile și poftele pe care le-au îndurat, renunțarea la carbohidrați și la zahăr le-a prins bine, iar Jennifer a remarcat efectele pozitive, iar acum plănuiește să repete acest ciclu: "Poate că ne vom opri pentru câteva zile și apoi mă voi întoarce la asta, iar câțiva dintre voi mă vor însoți la a doua tură."

La 49 de ani, tot mai aproape de bariera psihologică a etapei 50, vedeta arată cu 20 de ani mai tânără și se menține într-o formă de invidiat.
Pentru asta muncește și, spune ea, rezultatele îi recompensează efortul. "Am avut grijă de mine și se vede", a declarat Lopez pentru revista InStyle.

Vedeta a declarat pentru ediția din decembrie a publicației că muncește foarte mult ca să arate bine, împărtășind câteva dintre trucurile sale de frumusețe - nu consumă cafeină, evită alcoolul și se asigură că doarme suficient. Însă chiar dacă se antrenează aproape în fiecare zi, ea mărturisește că tot i se întâmplă să mai aibă dureri de spate.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod