Ce mai cred unii pe internet: Tatăl fetiţei lui Kylie Jenner e bodyguard-ul vedetei

Fanii susţin că Stormi, fiica lui Kylie Jenner, seamănă cu Tim Chung, bodyguard-ul vedetei.

Tim Chung, cel care se ocupă de securitatea lui Kylie Jenner, a rupt tăcerea după ce pe internet a apărut o teorie nebună, conform căreia el ar fi tatăl micuţei Stormi Webster, fiica modelului. Tânărul a postat o imagine pe Instagram cu un mesaj subtil, dar foarte clar: "Chill", a scris el.

Încercarea lui de a respinge speculaţiile apărute a sporit şi mai mult reacţiile pe reţeaua de socializare, peste 112.000 de urmăritori apreciind postarea şi punând şi mai multe întrebări, scrie Journal Post.

"Băi, chiar <<te-ai ciocnit>> ceva cu Kylie? Fiindcă Stormi seamănă cu tine, frate!", i-a scris un utilizator. Altul a fost şi mai direct: "Poţi să fii calm când fata ta e în braţele altui bărbat?".

Nu se ştie cum a apărut această teorie ciudată, dar sunt mulţi care cred că Stormi, fetiţa lui Kylie Jenner, seamănă mult cu Tim. După luni de speculaţii privind identitatea tatălui lui Stormi, fanii au pus alături imagini cu bodyguard-ul şi fetiţa născută pe 1 februarie, iar concluzia lor este că ea seamănă mai mult cu Tim decât cu Travis Scott, actualul partener al lui Kylie.
Alţii sunt de părere că Stormi are trăsături predominant asiatice sau africane.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
8 Mai 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod