Ce pereche erau odată! Bruce Willis şi Demi Moore, cei mai buni prieteni

Cei doi actori s-au regăsit într-o emisiune şi au dovedit că au rămas în relaţii bune, la 18 ani de la divorţul lor surprinzător

În 2000, divorţul lor a fost o mare surpriză. Formau unul dintre cele mai frumoase cupluri de la Hollywood şi păreau meniţi să trăiască mereu împreună. Căsnicia lor n-a rezistat, iar fiecare şi-a căutat fericirea în altă parte, însă după 18 ani de la despărţire, amândoi privesc cu mai multă degajare trecutul. Asta şi pentru că au rămas prieteni buni.

Demi Moore, în vârstă de 55 de ani, l-a luat prin surprindere vineri pe Bruce Willis (63 de ani). Comedy Central difuzează, de două ori pe an, un show inedit la care iau parte vedete care sunt ironizate.

Bruce Willis a acceptat invitația şi a fost încântat de apariţia fostei soţii.

Îmbrăcată într-o rochie neagră strălucitoare cu mâneci scurte şi strânsă în talie cu o curea din acelaşi material satinat, punându-i în valoare talia impecabilă, Demi Moore arăta superb, iar machiajul smokey eye şi rujul discret îi subliniau frumuseţea.

La rândul lui, Bruce Willis era acelaşi bărbat arătos: îmbrăcat într-un costum negru, cămaşă albă şi cu papion la gât, starul a aplaudat-o pe Demi, îmbrăţişând-o pe scenă şi complimentând-o.
Urmăriţi din sală de cele trei fiice, Rumer (29 de ani), Scout (26 de ani) şi Tallulah (24 de ani), cei doi arătau atât de bine împreună încât n-ai fi zis că s-au despărţit de aproape două decenii.

Urmând tema show-ului, Demi a trecut la microfon şi a bătut puţin moneda pe eşecul căsniciei lor: "Mă uit la mariajul nostru ca la al şaselea simţ. A fost mort tot timpul", a spus ea, glumind. Deşi "a plouat" cu ironii despre căsnicia lor, Demi şi Bruce s-au îmbrăţişat la sfârşit şi au fost încântaţi să se revadă.
A fost o întâlnire grozavă pentru amândoi, aşa cum se întâmplă când se revăd doi prieteni. Şi asta s-a văzut când ei au pozat după emisiune, vorbind şi zâmbind relaxaţi.

17 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod