Ce se întâmplă cu Selena Gomez? Vedeta e internată într-o clinică psihiatrică

Zzonurile despre căsătoria lui Justin Bieber cu Hailey Baldwin au contribuit la căderea psihică suferită de Selena Gomez


Pe 23 septembrie, artista americană a anunțat pe Instagram că se retrage pentru o perioadă de pe reţelele de socializare online, notând: "Luaţi aminte, comentariile negative pot răni sentimentele tuturor".
Ea a fost ţinta unor comentarii negative pe reţelele de socializare după ce fostul ei iubit cântăreţul canadian Justin Bieber s-a logodit cu modelul Hailey Baldwin.

Născută în statul american Dallas, Selena Gomez a început să joace în filme de la vârsta de şapte ani şi a primit primul său rol major în 2003, în "Spy Kids 3-D: Game Over".

A devenit cunoscută interpretând-o pe vrăjitoarea Alex Russo în producţia Disney "Wizards of Waverly Place", care a fost lansată în 2007, iar, în 2009, a câştigat un premiu Emmy.

În 2011, Selena Gomez şi-a lansat cel de-al treilea album, "When The Sun Comes Down", după ce, în 2010, cucerise fanii din toată lumea cu "A Year Without Rain", un follow-up al materialului ei discografic de debut, "Kiss & Tell", notează Mediafax. "A Year Without Rain", recompensat cu aur de Hollywood Records, i-a prezentat pe Selena şi formaţia ei, The Scene, într-o cu totul altă lumină.
Albumele sale s-au vândut în 7 milioane de copii, iar single-urile ei în 22 de milioane de copii pe plan mondial.

Vedeta americană a colaborat de-a lungul anilor cu numeroase fundaţii caritabile, inclusiv cu UNICEF. Şi-a înfiinţat propria companie de producţie, July Moon Productions, în anul 2008, iar, în toamna anului 2010, şi-a lansat propria linie vestimentară, "Dream Out Loud", în colaborare cu lanţul de magazine Kmart, care include diverse articole realizate din materiale ecologice şi reciclabile.
În 2011, artista şi-a lansat şi propriul parfum, care îi poartă numele.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Octombrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod