Ce tatuaj și-a făcut Kendall Jenner la beție? Acum regretă amarnic!

Puțini au văzut tatuajul pe care vedeta și l-a făcut la beție! A avut ceva curaj ca să-și facă tatuajul în acel loc, însă acum regretă amarnic.
Invitată în emisiunea lui Ellen DeGeneres, Kendall Jenner a recunoscut că tatuajul pe care îl făcuse la beție nu a fost cea mai bună decizie a ei.
 
”Am fost beată! Am fost beată! Nu gândeam limpede. A fost pur și simplu primul lucru care mi-a trecut prin cap. Am tatuaje pe degete pe care nu poți să le vezi. Acestea au durut. Primul meu tatuaj a  fost un punct alb pentru că am vrut să văd cum se simte. Toți prietenii mei îl au”, a spus Kendall. 

Vedeta și-a tatuat pe interiorul buzei primul cuvânt care i-a venit în minte.
Așa s-a ales cu un ”MEOW” care apare inscripționat pe interiorul buzei. Spre deosebire de celelalte tatuaje pe care le are, vedeta susține că acesta nu a durut-o absolut deloc. 

De asemenea, modelul de 22 de ani a clarificat faptul că nu are planuri de căsătorie prea curând și nici nu și-ar dori un copil în acest moment.
 
”Am momente când mă întreb dacă vreau un copil acum. Dar nu, nu mi-l doresc acum. Cred că pot să mai aștept puțin. Dar este minunat că pot să mă joc cu toți copiii surorilor mele și apoi să mă despart de el.
Cu toții sunt foarte simpatici și drăguți”,
a mai spus Kendall. 
19 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod