Cele trei graţii: Fetele lui Sylvester Stallone se distrează la mare

Soţia lui Stallone şi-a urmărit fiicele cum se distrau în apa mării


Cele trei domnişoare sunt au devenit cunoscute şi pe reţelele de socializare. Sophia are deja o jumătate de milion de admiratori pe Instagram şi îşi construieşte acum o carieră de model, dar toate trei au şanse mari să reuşească în modelling.

În ianuarie anul trecut, ele au pozat pentru un pictorial publicat de Hollywood Reporter, imaginile fiind însoţite şi de un intervi în care au vorbit şi despre tatăl lor şi despre cum le-a influenţat copilăria celebritatea sa: "Nu cred că noi realizam că el era Rocky", a mărturisit Sistine.

"Primul lui film pe care mi-l amintesc a fost <<Driven>>. Eram pe platou când filma", a adăugat Sophia. "Eram aşa de mici şi de naive. Noi credeam că tatăl nostru face tot felul de lucruri ciudate", a completat Sistine, care calcă pe urmele mamei sale, Jennifer Flavin, în modelling.

Fetele au povestit că le-a luat ceva timp până când au înţeles de ce oamenii se înghesuiau să-i ceară autografe tatălui lor. "Lumea se înghesuia să-l atingă şi îi cerea autografe, iar noi ne gândeam că e doar tatăl nostru, nu ştiam că era atât de celebru la Hollywood.
E uimitor"
, a povestit Sistine, râzând.

Tinerele au mai spus că se uită la "Rocky", film de care tatăl lor este foarte mândru, de fiecare dată când e difuzat la televiziune. "Eram foarte mici când a apărut prima oară, dar acum de fiecare dată când e la TV ne uităm!", a spus Sistine.
 
Într-un interviu pentru ediţia din aprilie a revistei Harper's Bazaar, Sophia a declarat că nu crede că ele au moştenit talentul tatălui lor şi au alte obiective. Iar Sistine a explicat: "Nu cred că vreuna dintre noi are gena actoriei.
Cred că suntem un miser, fiindcă abia acum începem să facem ceva, chiar dacă Globurile de Aur ne-au scos în centrul atenţiei."


Sistine şi-a creat deja un nume în lumea modei. Ea a semnat cu agenţia IMG şi are la activ câteva prezentări pentru Chanel și Dolce & Gabbana şi a apărut pe coperta ediţiei din Kazahstan a revistei Harper's Bazaar şi pe cea a revistei Town and Country.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iulie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod