Charlize Theron, bântuită de regrete: Vedeta a ratat adopţia unui copil pe care îl adora

Actriţa în vârstă de 42 de ani a mărturisit că momentul cel mai greu din viaţa ei a fost când nu a reuşit să adopte un copil de care se ataşase.

Charlize Theron are doi copii adoptaţi, pe care îi creşte singură, în lipsa unei relaţii stabile care să-i aducă alături un partener pe termen lung. Într-un interviu acordat revistei Elle, actriţa sud-africană a vorbit despre durerea surdă pe care a resimţit-o atunci când a intrat pentru prima oară în sistemul adopţiilor.

Vedeta a mărturisit că îşi dorea mult să aibă un copil, iar când s-a simţit ataşată de unul pe care dorea să-l adopte, lucrurile n-au ieşit cum se aştepta. "Am avut probleme la nivel mental în timpul procesului de adopţie. A fost unul dintre cele mai joase puncte din viaţa mea atunci când am aplicat prima oară pentru adopţie. Au fost atât de multe lucruri care n-au mers, iar eu eram ataşată şi mi-am pus toate speranţele în asta, apoi totul s-a năruit", a povestit ea cu regret.

Vedeta nu a menţionat motivul pentru care nu a reuşit adoptarea copilului.

Charlize Theron îi creşte singură pe cei doi copii adoptaţi - Jackson, în vârstă de şase ani, şi fiica sa, August, în vârstă de trei ani, dar n-a uitat trauma prin care a trecut când a fost nevoită să renunţe la micuţul pe care îşi imagina că îl va creşte şi va fi al ei.

Ea a vorbit şi complicaţiile vieţii de mamă. "Au fost multe mame care mi-au zis că stric tot pentru că nu le-am luat copiilor lapte matern", a spus vedeta. "Am zile proaste. Fac greşeli. Trecând prin fazele tantrum (criza de personalitate a copiilor, n.r.), când ei sunt nişte mici nemernici. Şi îşi aleg cele mai proaste momente.
E mult pentru o singură persoană. Dar după şase ani cu puii mei, nu există o zi în care să-mi doresc să nu fi făcut asta"
, a mărturisit Theron.

Charlize Theron a mai spus în interviul citat că simţea o nevoie acută să aibă copii şi că fără ajutorul mamei sale, Gerda, care o sprijină enorm, nu ar fi reuşit să-şi împlinească acest vis: "Ştiam că voi avea nevoie de ajutorul mamei dacă voi face asta singură. Aş minţi dacă aş spune că nu mă ajută să-mi cresc copiii."

Dorinţa actriţei de a deveni mamă a fost atât de mare, încât corpul ei a înregistrat câteva simptome neobişnuite: "Aşteptam de atâta timp, încât atunci când am auzit că s-a născut Jackson, mi-am zis că vreau atât de mult copilul ăsta, încât mă dor sânii.
Nu am avut depresie postpartum sau ceva de genul ăsta; erau doar sânii. Era puterea minţii. Când rolul de mamă îţi ocupă atât de mult mintea, corpul începe să trăiască asta"
, a spus ea.

Theron a vorbit şi despre creşterea celor doi copii de culoare. "Ei trebuie să ştie de unde vin şi să fie mândri de asta. Dar vor afla că pentru ei e un alt mediu aici decât pentru mine şi cât de nedrept este acesta. Dacă pot face ceva în sensul ăsta, sigur că voi face", a subliniat vedeta.

Charlize Theron a făcut şi o şedinţă foto pentru publicaţia citată. Într-un set de imagini color şi alb-negru realizate de George Cortina, ea arată incredibil. Fotografiile alb-negru evocă întrucâtva perspectiva actriţei în privinţa rasismului.

Vedeta a spus în interviul pentru Elle că rasismul persistă în Statele Unite. "Nici măcar nu ştiu cum să vorbesc despre ultimul an al administraţiei prezidenţiale. Dar rasismul e tot mai viu decât cred oamenii. Nu mai putem nega asta. Trebuie să ne exprimăm. Sunt locuri în ţara asta în care, dacă vrei un job, nu-l vei primi. N-aş merge cu copiii mei în unele zone din America, iar asta este o problemă mare", a subliniat ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod