Christie Brinkley nu se potoleşte nici la 63 de ani: Vedeta le arată picioarele fotografilor

Fotomodelul şi actriţa americană arată extraordinar la vârsta sa. Ea a venit într-o fustă mini la o gală şi a fost preferata fotoreporterilor.

Christie Brinkley nu ţine cont că are o vârstă: la 63 de ani, arată şi se poartă ca la 20. Ea a avut o apariţie senzaţională la gala St. Barth Hamptons organizată sâmbătă, la Muzeul de Istorie Bridgehampton din New York.

Îmbrăcată cu o bluză albă fără mâneci şi cu despicătură în dreptul decolteului, precum şi cu o fustă mini de aceeaşi culoare care îi lăsa la vedere picioarele tonifiate, blonda cu patru căsătorii la activ a fost într-o vervă continuă. Ea s-a distrat pe cinste când a pozat la panoul invitaţilor, spre deliciul fotoreporterilor.

Christie arată senzaţional şi în şedinţa foto pe care a făcut-o pentru revista Social Life, în care apare în costum de baie.

Operaţiile estetice şi tratamentele de înfrumuseţare costisitoare pe care le-a urmat au meritat pe deplin investiţia, fiindcă fotomodelul arată la fel de tânără ca acum 40 de ani. Cu picioarele sale fără celulită şi cu silueta fără cusur, actriţa a pozat în ipostaze îndrăzneţe, ca o tânără starletă, inclusiv nud, acoperită de o frunză de palmier.

Mamă a trei copii, Christie Brinkley a declarat într-un interviu care însoţeşte pictorialul că deşi crede că a cam făcut tot ce îşi dorea în viaţă, încă mai este dornică de noi aventuri.
"Aş vrea să traversez America la volan şi să navighez în jurul Greciei şi Siciliei. Vreau să văd Aurora Boreală şi aisbergurile înainte să dispar. Vreau să vorbesc italiana fluent şi să învăţ să dansez hip-hop", a mărturisit ea.

Fosta vedetă a revistei Sports Illustrated a vorbit şi despre cea mai nouă realizare a sa, lansarea unui Prosecco bio din struguri importaţi din regiunea italiană Treviso: "Îmi place faptul că pot să ofer trei vinuri delicioase care sunt organice, vegane, complet naturale, fără gluten şi unul dintre ele este fără zahăr, pentru a face viaţa mai frumoasă sau pentru momente Bellissima la aniversări!".

Deşi e foarte ocupată, Brinkley a explicat că îşi rezervă mereu câteva momente pentru micile bucurii care o fac să zâmbească: "Copiii mei, prietenii, căţeii, muzica, dansul şi încercările mele de a face yodel mă întăresc", a mărturisit ea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 August 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod