Cindy Crawford, frumuseţe la aproape 51 de ani: Ce femeie!

Supermodelul se menţine într-o formă impresionantă şi demonstrează că vârsta e doar un număr.

În februarie Cindy Crawford va împlini 51 de ani, dar e imposibil să-i citeşti vârsta pe chip. Ea arată extraordinar în toate apariţiile publice, dar şi în fotografiile pe care le face în timpul liber, acasă şi în vacanţe, şi pe care le postează cu consecvenţă pe reţelele de socializare. Iar de multe ori îndrăzneşte să renunţe la machiaj pentru că are încredere deplină în felul în care arată.

Marţi seară, la gala Marie Claire Image Maker Awards organizată în West Hollywood, Los Angeles, Cindy a demonstrat din nou că vârsta nu reprezintă o barieră pentru ea şi arăta ca şi cum ar avea jumătate din anii săi, notează ziarul britanic Daily Mail.

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu o croială îndrăzneaţă, cu despicături acoperite cu dantelă semitransparentă care îi subliniau picioarele până la şolduri, vedeta a atras toate privirile când a descins pe covorul roşu.



Cindy a venit împreună cu soţul ei, Rande Gerber, şi a urcat pe scena evenimentului pentru a înmâna unul dintre cele opt premii oferite de Marie Claire celor mai creativi oameni din industria modei şi a frumuseţii.

La aproape 51 de ani, Cindy Crawford este considerată de specialişti şi de presă un exemplu pentru stilul de viaţă, pentru menţinerea aspectului fizic şi pentru mentalitatea sănătoasă despre înaintarea în vârstă. "În fiecare an, le spun copiilor că mă retrag din activitate.
Este o glumă care circulă în familia noastră. Dar, în fiecare an, apar noi oportunităţi care mă surprind extraordinar de plăcut"
, a scris supermodelul pe Instagram, înaintea aniversării din februarie anul trecut.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 August 2017
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gabi pe 14 Ian 2017, 19:47
    Indoieli

    Va extaziati aiurea, Cindy Crawford isi arata varsta, oricat ati incerca sa ne spuneti voi altceva. De acord, la momentele ei de glorie arata spectaculos, dar acum a apus. Orice varsta isi are tinutele obligatorii, iar cea de 50+ nu cadreaza cu ceea ce afiseaza ea. Cu alte cuvinte, isi doreste o varsta mai mica, si nu este multumita cu felul in care arata, desi declara exact invers. Vrea sa epateze, vrea sa fie comparata cu femeile mai tinere. E o comparatie din care va iesi prost. Tineretea isi are atuurile ei!

    0
    0

  • Mann pe 14 Ian 2017, 18:00
    nu vad motivul extazului

    O femeie frumoasa, cu un corp inca armonios, DAR i se citeste varsta pe chip, in pofida machiajului. Tinuta este ieftina, nu ii da nicio distinctie necesara unei doamne de 50 ani. Dovada ca este necultivata la nivel intelectual in conformitate cu varsta biologica - traieste din amintiri. Devine deja cliseu pentru multe ,,foste''!....

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod