Copiii lui Michael Jackson, împreună pe covorul roşu. Megastarul ar fi mândru de ei

Îmbrăcată într-o rochie neagră care îi lăsa tatuajele la vedere, Paris Jackson a venit cu fratele său la premiera filmului ei, "Gringo".

Printre vedetele care au fost prezente la evenimentul din Los Angeles s-au numărat şi cei doi copii regretatului Michael Jackson. "Gringo", filmul în care joacă Paris Jackson, îi are în distribuţie pe Charlize Theron, Thandie Newton, Amanda Seyfried, Joel Edgerton şi David Oyelowo.

Fiica megastarului l-a adus cu ea pe fratele ei, Prince. Paris (19 ani) s-a remarcat cu o rochie lungă, de culoare neagră, cu un decolteu în V şi cu un şarpe fals alb-negru care "urca" spre piept.



Fratele ei cu doi ani mai mare, pe numele său adevărat Michael Joseph Jackson, Jr., a avut o ţinută casual - blugi, tricou negru şi o jachetă de aceeaşi culoare. Tocurile înalte ale surorii sale au făcut ca aceasta să-l domine în înălţime, scrie Daily Mail.

Paris Jackson a avut o mică probleme cu rochia lungă, apelând la ajutorul unui angajat care a îngenunchiat în faţa ei pentru a-i ajusta tivul. Ea a discutat cu Charlize Theron. Actriţa originară din Africa de Sud a purtat un costum alb şi o bluză din dantelă semitransparentă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
7 Martie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod